BWT vízlágyító Az ideálisan lágyított víz hatékony védelmet nyújt vízkő ellen,
a vízvezeték rendszernek és kazánnak egyaránt.

Vízlágyítás

Megbízható, hatékony vízlágyító berendezések csúcstechnológiával

 

Vízkő bárhol kialakulhat, ahol víz folyik, csöpög, vagy pang, ugyanis a benne oldott kalcium és magnézium ionok keménnyé teszik a vizet. Ennek eredménye a csövek és vizes berendezések vízkövesedése, ami meglehetősen költséges lehet az üzemeltető számára. 

 

A BWT vízlágyító berendezései a hagyományos ioncserélő technológiára alapulnak, amely természetes folyamatok révén csökkenti az ivóvíz keménységét. A „kemény” víz speciális műgyantát tartalmazó ioncserélő oszlopokon (műgyanta oszlopokon) folyik át, amelyek eltávolítják a vízben oldott kalcium és magnézium ionokat, így lágyítva a vizet. A regenerálás során a speciális műgyantát enyhe sóoldat mossa át, kioldva belőle a kalcium és magnézium ionokat, amelyek a mosóvízzel a lefolyóba távoznak. A sóoldat és az ivóvíz sohasem érintkezik, így a regeneráló-, illetve az ivóvíz-rendszer tökéletesen elkülönül egymástól, ezért a BWT vízkezelő berendezései garantálják a megfelelő minőségű ivóvizet. 

 

A BWT energiahatékony vízlágyító berendezései bármennyi vízvételi pontnál kiválóan kezelt lágyvizet biztosítanak, és garantáltan hatékony védelmet nyújtanak a vízkő és a vízkőlerakődások ellen a háztartásokban ugyanúgy, mint sportlétesítményekben, kórházakban, otthonokban, iskolákban, óvodákban, lakóingatlanokban vagy szállodákban.

 

Vízlágyító rendszerek a BWT-től – előnyök:

Ipari és kereskedelmi létesítmények, közintézmények, szállodák számára

 

  • Vízvezetékrendszerek és kazánok hatékony vízkő elleni védelme a kiválóan higiénikus ivóvízért.

  • A lágyvíz megnövelheti a vízzel működő gépek élettartamát

  • Szállodák, irodák, éttermek számára: jelentősen kevesebb vízkőlerakódás a szanitereken, szerelvényeken és csempéken

  • Szállodák, mosodák számára: gazdaságos: a tisztító-, mosó-, és fertőtlenítő szerek költségei akár 50%-kal is csökkenhetnek.

  • Szállodák, wellness központok számára: lágyvíz a selymes érzetű bőréért.  

BWT vízlágyító berendezéseivel

Kérdése van?

Hívjon bennünket! Írjon nekünk!

06-23-430-480
info@bwt.hu