Optimális védelem
ivóvíz hálózatunk védelmére
Vízkő és korrozió ellenei védelemhez használja a
BWT AQA total ENERGY alternatív vízkőmentesítő megoldást.

Elektromos vízkő elleni védelem

Ivóvíz-rendszerek modern vízkőmentesítése

   

A vízfogyasztás hasznos és egészséges az embernek, mivel olyan oldott ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez. Mi lehet hát annál jobb, mint a jótékony ásványi anyagokban gazdag ivóvíz egyenesen a csapból folyik ki? Ezek az ásványi anyagok azonban, főleg a kalcium és a magnézium, egyúttal a vízvezetékrendszerek és kazánok vízkövesedésének fő okai is. Ez nemcsak zavaró, de drága következményekkel is járhat. Ráadásul a vízvezetékek belső falán lerakódó vízkő a különféle baktériumok szaporodásának ideális melegágya. 

 

A BWT vízkőmentesítő berendezései egyedülálló elektromos bipoláris technológiát alkalmaznak a nagyobb rendszerek optimális vízkőmentesítésére. A precízen vezérelt áram- és feszültségimpulzusoknak köszönhetően parányi kalciumkarbonát kristályok képződnek, melyek megkötik a vízben oldott kalciumot. A kalcium az összes többi ásványi anyaggal együtt a vízben marad ugyan, de nem tud lerakódni a vízvezetékekben és kazánokban. Az eredmény optimálisan kezelt víz háztartásokban, sportlétesítményekben, kórházakban, otthonokban, lakóingatlanokban és szállodákban.

 

A BWT vízkőmentesítő rendszereinek kiválasztásával és felhasználási, alkalmazási lehetőségeivel kapcsolatban minden esetben kérje ki a BWT szakembereinek véleményét vásárlás előtt!

  

BWT vízkőmentesítő berendezési nagyobb rendszerekhez is

Kérdése van?

Hívjon bennünket! Írjon nekünk!

06-23-430-480
info@bwt.hu