Fordított ozmózisos memberántechnológia

Tiszta, sótalan víz: gyakran legjobb eredmények előfeltétele

   

A kórokozóktól, szennyeződésektől mentes, alacsony vezetőképességű – sótalan - víz alapkövetelmény az üvegmosók, párásítók, laboratóriumi berendezések és különféle gyógyászati és műszaki alkalmazási területek esetében. Ugyan így hatékony gyártási- és munkafolyamatokhoz is elengedhetetlen, mivel egyre szigorodnak a jogszabályi előírások. A rendelkezésre álló nyersvizet ezért például vízszűréssel és vízlágyítással kezelni kell - az így elért vízminőség is már az eredmények és a termékminőség ugrásszerű javulásához vezet.

  

BWT fordított ozmózisos rendszerek

 

Mi az a fordított ozmózis?

A fordított ozmózis során a vizet nagy nyomáson egy membránon préselik át, ami átengedi a vízmolekulákat, de fennakadnak rajta az idegen anyagok (pl. sók, szerves szennyeződések, részecskék és baktériumok). A fordított ozmózis majdnem az összes vírust, baktériumot és a víz színét, szagát és ízét befolyásoló anyagot eltávolít. A végeredmény: kristálytiszta víz.

 

Az „online” változatnál a megtisztított víz egy nagynyomású membrános tartályban tárolható, majd továbbítható a fogyasztókhoz. Az „offline” változatnál egy szivattyú továbbítja a kezelt vizet a tisztavíz-tartályból. 

 

Egy tökéletesen működő fordított ozmózis rendszer kiépítéséhez alkalmazási területtől függően meghatározott komponensekre van szükség. Forduljon tanácsért bátran a BWT szakembereihez - örömmel segítünk megtalálni az optimális vízkezelési megoldást.

 

Kérdése van?

Hívjon bennünket! Írjon nekünk!

06-23-430-480
info@bwt.hu