Ministil gyantacsere szolgáltatás

After-sales szolgáltatásunk része a Ministil kevertágyas sótalanító berendezésinkben a gyanta regenerálás, cseréje. A MINISTIL sótalanító patronok kation- és anioncserélő gyantával töltött, ún. „kevertágyas” berendezések. A gyanta töltet lemerülése esetén a gyanta regenerálása a helyszínen nem végezhető el.

 

Ezeket a berendezéseket az egészségügyben használják fel, elsősorban a diagnosztikai eszközöknél és a laboratóriumi analitikai berendezésekhez, ahol elengedhetetlen feltétel a sótalan víz. A köznyelv gyakran desztillált víznek nevez.

 

A BWT Hungária Kft. a MINISTIL sótalanító patronok értékesítése mellett, a MINISTIL program részeként Budaörsön, és Magyarország több városában is üzemeltet áttöltő állomást (Ministil-csere pontot), ahol a lemerült gyantatöltetet kicseréljük. Ha kimerült patron, az ügyfélnek nem kell mást tennie, mint elhozza hozzánk, mi kicseréljük a lemerült gyantát, regenerált gyantára.

 

A BWT a központi regeneráló üzemében folyamatosan, nagy mennyiségben állít elő regenerált gyantát (ISO 9001/2008 minőségirányítási rendszer szerint történik). A gyanta minőségét folyamatosan ellenőrízzünk.

A BWT MINISTIL kevertágyas gyanta csere szolgáltatása több mint 25 éve áll már az ügyfelek rendelkezésére.

 

gyantáraMás gyártó által forgalomba került berendezések regenerálása esetén vegye fel a kapcsolatot kollegáinkkal az alábbi elérhetőségeken: 06 23 430 480  

 

Kérdése van?

Szeretné MINISTIL patronját regeneráltatni?

Hívjon bennünket a lehetőségekért. Országos lefedettségű MINISTIL-csere állomásokkal rendelkezünk.

Kapcsolat