1
2
3

Innovatív technológiák a magas színvonalú elvárásokhoz

Nemcsak az emberi, de a kereskedelmi és ipari szervezetek sem képesek víz nélkül létezni. Legyen szó kis irodáról, mezőgazdasági vállalkozásról vagy élelmiszerboltról, mindegyiknek szüksége van vízre, ha csak ivóvíz, mosogatóvíz, vagy fűtővíz formájában is. Bizonyos iparágaknál az üzemelés, az emberek egészsége és az üzleti siker szempontjából létfontosságú feltétel a lehető legjobb minőségű víz.

 

Vegyük például a vendéglátóipart, ahol a víz minősége fogja meghatározni, hogy egy vérbeli ínyenc a bőség zavarában egy felsőkategóriás éttermet, vagy egy szerényebb vendéglőt választ, ugyanis sokak számára az ízletes vacsora egy valódi olasz presszókávéval fejeződik be. Még az presszókávé krémje, a legendás „crema” sikerének is a tökéletes minőségű víz a kulcsa.

 

A tökéletesség a közületi vízszolgáltatók számára is elengedhetetlen, hiszen ők egész közösségek és városok szennyezőanyag-mentes, tiszta és biztonsággal fogyasztható vízellátásáért felelnek.

 

Az élelmiszeriparban a termékminőség a nyersvíz minőségén áll vagy bukik, melyet a legkülönfélébb előállítási és palackozási folyamatokhoz használnak a sör, gyümölcslé, de még az ásványvíz gyártásánál is.

 

A legkényesebb vízhasználat az egészségügyre, a kórházakra, és különösképpen a biotechnológiai- és gyógyszeriparra jellemző. Ezeknél ugyanis emberek élete forog kockán, legyen szó műtőről, laborról vagy dialízis állomásról. A víz kulcsfontosságú a gyógyszergyártásnál, illetve a csomagolóanyagok mosásának legfontosabb segédközege. Ezeknek az ágazatoknak tehát a legszigorúbb víztisztasági és sterilitási követelményeknek kell megfelelniük, amit csak a legfejlettebb vízkezelési technológiával lehet a legmagasabb szinten megvalósítani.

 

BWT - az Ön biztonságáért, egészségéért és üzleti sikeréért

 

A BWT évtizedek óta megbízható partnerként jelen van a vízkezelés minden területén. Különösen ott, ahol a hatalmas tapasztalat, a műszaki innováció és a magasan képzett szakemberek a kölcsönösen előnyös együttműködés alapfeltételei. Alapos szakértelmünk, rendkívüli szorgalmunk és személyes figyelmünk, akár műszaki, akár ökológiai vagy gazdasági értelemben, megalapozta mindazt a bizalmat, amit számos elégedett és sikeres ügyfelünk az évek során belénk fektetett.

 

Ügyfélszolgálat

BWT elérhetőségei

 

 

 

Kapcsolatfelvétel

műszaki szaktanácsadás

Név* 
Telefonszám* 
E-mail *
üzenet *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!