Víztisztítás, vízlágyítás szállodák, éttermek és vendéglátás részére

Egyedülálló a maga nevében

 

Gyakran elég egy korty, vagy egy falat étel, hogy eldőljön, egy étterem elismert lesz-e vagy sem. Olykor ugyanis ez az egyetlen benyomás, ami a vendégben egy rövid látogatás után megmarad. Nagyobb étkezés után pedig a kávé vagy tea íze marad a szánkban. A vendéglátóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy ez az érzékeny terület alapvetően befolyásolja vállalkozásuk sikerét. Ma már sok vendégnek otthon is csúcsminőségű kávégépe van. Ezért hozzá vannak szokva a telt zamatú forró italokhoz, úgyhogy egyetlen étterem- vagy kávézótulajdonos sem engedheti meg, hogy rosszabb minőséget szolgáljon fel. Az eszpresszó krémje sűrű kell, hogy legyen, és nem szabad eloszlania; a finom japán zöld teának pedig a friss fű illatával kell gőzölögnie, s nem szabad, hogy a felszíne kicsit is olajos legyen.

 

A forró italok sikerének titka a kombinált sütő-párolókra ugyanúgy érvényes. A kiváló minőségű víznek köszönhetően a zöldségek megőrzik eredeti színüket és minőségüket, a hús pedig pont tökéletesen omlós lesz. Az ételek és italok alapanyagául használt víz keménységi foka, íze és szaga optimális minőségűnek kell lennie. Egyedül így lehet olyan ízélményeket adni, amelyekre sokáig emlékszik az ember. A BWT water+more bestmax szűrőpatronjai az egyes igényeknek és előírásoknak megfelelő, precízen optimalizált vízminőséget biztosítanak, ami még a legkifinomultabb ízlésű vendégeknek is meglepetést okoz.

 

Az italautomatáktól a kávégépeken át a modern sütő-főző berendezésekig az optimális víz a legtöbbet hozza ki az eszközökből, és hozzájárul üzleti sikerének biztosításához és a megfeleő forgalmához. Ami a legfontosabb, a szűrőpatronok megbízhatóak. Hozzájárulnak, hogy a meleg és hideg italok egyenletes minőségét nyújtsanak a konyhában és a kávézóban egyaránt. Ipari megoldásainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a 

HORECA vízkezelés oldalra.

Ügyfélszolgálat


BWT elérhetőségei

 

 

BWT Water+More vízkezelők a gasztronómia igényeire szabva.

BWT Water+More vízkezelő patronok

További információ a BWT Water+More termékeiről