Sótalan víz (desztillált víz) a diagnosztika és labor technológiai eszközökhöz

Az egészségügyben számtalan esetben van szükség sótalan víz használatára. Elsősorban a diagnosztikai eszközöknél, a laboratóriumi analitikai berendezések működéséhez elengedhetetlen feltétel a sótalan víz. A köznyelv gyakran desztillált víznek nevez.

 

Az egészségügy mellett az elektronikai iparban is szükség van bizonyos gyártási folyamatokhoz sótalan vízre, de a mosogatógépekhez, légnedvesítőkhöz/párásítókhoz is elengedhetetlen a megfelelő eredmények eléréséért.

 

A desztilláláson kívül ma már van más, energiatakarékosabb, praktikusabb módja is a sótalan víz előállításának. Erre szolgálnak a MINISTIL sótalanító patronok, amelyek kevertágyas gyantát tartalmaznak.

 

A BWT Hungária Kft. több mint 25 éve foglalkozik kevertágyas berendezések forgalmazásával, és a patronokban lévő gyanta cseréjével. A gyanta regenerálásához elsőként kezdte meg a MINISTILL regeneráló állomás

üzemletetését Magyarországon. A megfelelő minőségű és kapacitású regenerált gyanta előállításához nagy szakértelemre és tapasztalatra van szükség. ISO minősítéssel rendelkezünk és folyamatosan ellenőrizzük a regenerált gyanta minőségét minden regenerálás alkalmával. Ezáltal tudjuk biztosítani folyamatosan, kiemelt minőség gyantát.

 

A MINISTIL Patronok használatával a kezelt vízben maradék sótartalom elenyésző lesz, mintegy 0,1 mg/l, a vezetőképessége 0,2 μS/cm alatti, amely érték a sótalan vízzel szemben támasztott legmagasabb igényeket is kielégíti.

 

Ügyfélszolgálat

BWT Kapcsolat

 

 

Kevertágyas gyanta -csere szolgáltatás

több mint 25 éves tapasztalat és szakértelemmel az Önök szolgálatában.

ministil-gyantacsere