Ivóvízkezelés a közműveknél

A kiváló víztisztító, vízkezelő megoldások közművek részére

 

Fejenként körülbelül 130 liter vizet fogyasztunk naponta. Mindannyian rendszeresen használunk vizet ivásra, főzésre, fürdéshez, zuhanyzáshoz, mosáshoz és mosogatáshoz. Amikor kinyitjuk a csapot, víz folyik belőle. Az ivóvíznek folyamatosan rendelkezésre kell állnia megfelelő mennyiségben, ráadásul elfogadható kémiai, higiéniai színvonalúnak és mikrobamentesnek kell lennie.

  

Ezért minden vízszolgáltatónak teljes felelősséget kell vállalnia a fogyasztók biztonságáért, és meg kell felelnie a vonatkozó jogi szabályozásoknak. A BWT standard termékei mellett az ügyfél igényeire szabott megoldásokat is kínál e cél elérése érdekében. Folyamatosan új technológiákat fejlesztünk (pl. ultraszűrés és fordított ozmózis a nitrátok eltávolítására) az olyan bevált módszerek kiegészítésére, mint a vastalanítás, savtalanítás és az UV fertőtlenítés. A vízkezelő iparágban szerzett piacvezető szakértelmünk révén velünk az ivóvíz biztos kezekben van.

 
BWT-nél kiváló víztisztító, vízkezelő megoldásokat kínálunk a közművek részére

 

 

Vízkezelés kórházak számára

   

Kórházaknál és orvosi alkalmazásnál alapkövetelmény a lehető legjobb vízminőség, számos esetben mégsem éri el az előírt létfontosságú színvonalat. Megfelelő vízkezelés híján a tökéletes higiéniai és egészségügyi körülmények alapeleme, a víz, komoly egészségügyi kockázatot jelenthet. Optimális vízkezelés nélkül az egészségügyi- és egyéb ágazatok vízvezetékrendszere, drága berendezései és eszközei is károsodhatnak. Ezért javasoljuk sokéves tapasztalattal a hátunk mögött, hogy ügyfeleink megfelelő vízminőséget biztosítsanak, ami eleget tesz a vonatkozó előírásoknak és szabályozásoknak. Ügyfeleinket az egészségügyi ágazatban végigkísérjük a teljes folyamaton a vízelemzéstől a projekttervezésen, a megrendelésen és a betanításon át a vízkezelő rendszer karbantartásáig. Emellett megfelelő megoldásokat, technikákat és módszereket kínálunk a víztakarékosságra is.