Ivóvízkezelés - víztisztítás és vízszűrés - az épületekben

Innovatív víztisztító megoldások kereskedelmi épületek, szállodák, társasházak és nyugdíjas otthonok számára

   

Kereskedelmi ügyfeleink nemcsak a standard termékekeink közül választhatnak, hanem egyedi igényekre szabott megoldásokat is kínálunk. Figyelembe veszünk minden gazdasági és ökológiai tényezőt, és garantáljuk a maximális hatékonyságot, biztonságot és higiéniát. 

 

Ma már a legtöbb ügyfelünk számára fontos, hogy higiénikus és egészséges környezetet biztosítsanak maguknak, ezért megoldásaink a lakásba bemenő víz egyszerű lebegő anyagok szűrésétől a vízlágyításon és a vízvezetékrendszer vízkőmentesítésén át (pl. a korrózió elkerülésére) egészen olyan összetett feladatokig terjednek, mint a Légiós betegség (Legionella) megelőzése. A halálos Legionella baktérium csak olyan helyen képes életben maradni és szaporodni, ahol táplálékra lel. Ilyenek a vízkőlerakódások vagy a szerves anyagok.

 

vóvízkezelés - víztisztítás és vízszűrés - az épületekben

 

Akár rövid szállodai tartózkodáskor nyaralás vagy üzleti út alkalmával, fontos, hogy megbízható legyen a vízminőség, hiszen minél nagyobb a vízhálózat, annál inkább nő a mikrobiológiai fertőzések és a Legionella veszélye. 

 

A BWT egy sor technológiai megoldást kínál az átfogó higiéniai intézkedések részeként a Legionella és egyéb baktériumok terjedésének megelőzésére és kipusztítására a vízvezetékrendszerből.