Ivóvíz kezelés a maximális higiénia és
biztonság érdekében
BWT fejlett vízkezelő, víztisztító technológiákat kínál,
hogy a nyersvízből jó minőségű ivóvizet készíthessünk.

Ivóvíz – az élet elixírje

Napjainkban a világ számos táján a ivóvizet tisztítani kell, hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen. A klímaváltozás már az összes kontinensen észrevehető, különösen a sivatagos területeken, mint a Szahara. Az üvegházhatást okozó gázok globális hatása egyértelmű figyelmeztetés, hogy felelősségteljesen kell egyre apadó ivóvízkészletünkhöz viszonyulnunk.

  

Ivóvíz – az élet elixírje

 

A tiszta vízzel rendelkező területek közelében gyakran szennyezett, vagy akár fertőzött vizű területek vannak. Sok esetben a természetből nyert vizet kezelni kell, hogy megfelelő mennyiségű jó minőségű vizet kapjunk, hiszen ez legfontosabb „tápanyagunk”. A hangsúly itt a kazánokban és csövekben kialakuló vízkőlerakódás megelőzésén, illetve a rozsda, a lebegő anyagok és a mikororganizmusok elleni védelmen van.

 

Miért kell kezelni az ivóvizet? 

A tiszta hegyi patakok, zubogó források és a tengerek tajtékzó habja a nyersanyagunk, de mivel e vízkészlet elenyésző százaléka használható természetes állapotában, fejlett vízkezelési, víztisztítási technológiákat és csúcstechnikát kell alkalmaznunk, hogy nyersvízből ivóvíz minőségű „végtermék” legyen. A víz tulajdonságai régiónként épp annyira eltérőek, mint a geológiai adottságok és a népességek; bizonyos területeken tiszta a víz, de magas a kalcium- vagy vastartalma, míg máshol erősen szennyezett. A BWT-nél rendelkezünk a megfelelő vízkezelő, víztisztító megoldásokkal, hogy a helyi adottságoktól függetlenül tökéletes legyen az ivóvíz. Legyen sz óvízszűrésről, vízlágyításról, vastalanításról vagy akár arzénmentesítésről.

 

Konkrét problémára keres vízkezelési megoldást?

Töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és küldje vissza részünkre.

adatlap vízkezelő rendszerhez

 

Kapcsolatfelvétel

Név* 
Telefonszám* 
E-mail* *
Üzenet *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!