BWT ipari víz kezelésAz elmúlt évek tapasztalatainak köszönhetően
a BWT az iparban speciális alkalmazásokhoz
megoldásokat tud kínálni.

Vízkezelés speciális ipari technológiák vizéhez

Speciális kereskedelmi és ipari felhasználás 

 

A műszaki felhasználási területek speciális igényei testreszabott vízkezelési megoldásokat kívánnak. Sokéves tapasztalatunk során rengeteg különféle felhasználási területen bizonyítottuk szakértelmünket, a laboratóriumi- és iparivíz-kezeléstől a faszárító rendszereken, az ipari vízszűrésen és az állattenyésztésen át a szennyvíz-semlegesítésig. Bármi legyen is az igénye, csak mondja el nekünk, és kiváló szakemberekből álló csapatunk segít megtalálni a megoldást. 

 

Vízkezelés speciális ipari technológiák vizéhez

 

Laboratóriumi és öblítővíz 

A víz összetételében régiónként óriási minőségbeli eltérések lehetnek. A fogyasztásra szolgáló vízben létfontosságú „tápanyagként” megtalálható ásványok az ipari mosáshoz vagy öblítéshez használt víz esetében gondot okozhatnak. A vízben oldva láthatatlanok, de száradás után foltot hagynak, ami aztán vízkövesedéshez vezethet az edényeken és a műszaki berendezésekben.  

 

Számos megoldást kínálunk a kiváló mosási / öblítési eredmények érdekében:

 

Esetenként az alábbi jellemzők határozzák meg, hogy milyen vízkezelési technológiát szükséges alkalmazni:

  • Vízminőség az adott helyszínen 

  • A kezelt víz felhasználási területei

 

Poharak mosogatásánál, laboratóriumi eszközök karbantartásánál, műszaki és gyógyászati célú alkalmazásnál, illetve kényes felületek tisztításánál alacsony sótartalmú vízre van szükség. 

 

Az ivóvízzel ellentétben az „ultratiszta” víz tökéletesen mentes mindenféle olyan anyagtól, mint a sók, a kalcium, a szennyeződések vagy az ionok. Az ilyen víz emberi fogyasztásra alkalmatlan, hiszen nem biztosítana létfontosságú sókat és ásványi anyagokat a szervezetnek. A gyógyszerek, mikroelektronikai cikkek, üvegtárgyak és italok gyártásához azonban kulcsfontosságú a „ultratiszta” víz. 

 

A laboratóriumoknak a kényes és precíz elemzésekhez folyamatosan szükségük van kiváló minőségű tiszta vízre. Az ilyen víz nemcsak tisztításhoz és öblítéshez szükséges, de oldószerként és hordozóanyagként is szolgál. 

 

Az egyes felhasználási területekhez különböző minőségi szintű és kapacitású standard vízkezelő berendezésekkel és rendszerekkel széles választékát kínáljuk (vízlágyítók, vízszűrők, fordított ozmózissal működő berendezések). Emellett speciális felhasználásra tervezett, igényre szabott megoldásokkal is szolgálunk. 

Kapcsolatfelvétel

Név* 
Telefonszám* 
E-mail *
Rövid ismertetése a speciális vízkezelési igények *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!