A vevő igényeire szabott
megoldások a kereskedelmi és
ipari épületek,üzemek és
kommunális telepek részére
A BWT vízkezelő termékeivel és rendszereivel
higiénikus biztonságot nyújthat ivóvízének
ill. kereskedelmi és ipari vállalatok,
kommunális szolgáltatások (például vízmű telepek)
és kórházak részére
Felhasználási területek
Vízkezelő termékek
Iparági vízkezelés
Szerviz és egyéb szolgáltatás

Innovatív vízkezelési megoldások az optimális vízminőséghez

Természetes összetételének köszönhetően a csapból közvetlenül folyó víz kevés esetben használható kereskedelmi célokra, ipari műveletekhez, közművekhez, kórházakban és mezőgazdasági célokra.Például a kiváló minőségű termékek gyártásához vagy az érzékeny műszerekhez gyakran speciális vízminőségre van szükség.

 

Folyamatosan szigorodnak az előírások és a vízkezeléssel kapcsolatos technológiai követelmények. Alkalmazási területenként eltérőek a használható víz minőségi szabványai. Mindezen feltételek kielégítése érdekében a vízkezelés mindig fenntartható és megbízható kell, hogy legyen. Az előírások különösen szigorúak a laboratóriumok, a gyógyszeripar, az lencsegyártás, illetve az élelmiszeripar számára.

 

Minden követelménynek a lehető legjobban megfelelő megoldások

 

A BWT több mint 40 éve tervez és épít ki úttörőnek számító magas színvonalú vízkezelő rendszereket kereskedelmi és ipari vállalatok, kommunális szolgáltatások (például vízmű telepek) és kórházak számára - a különféle vízszűrő, vízkezelő berendezéset tartalmazó összetett rendszerek egész sorától a nagy kihívást jelentő speciális megoldásokig.

 

Mérnökeink, műszaki szakembereink és mesterembereink tapasztalt csapata az ügyfél terveivel összhangban dolgozza ki a megfelelő víikezelő megoldásokat, az összes ökológiai és gazdasági tényező figyelembe vételével. Ügyféltámogatásunk a kezdeti vízminőség elemzéstől a projekttervezési fázison és a tényleges megrendelésen át egészen a vízkezelő telep működtetéséig és karbantartásáig terjed.

Ügyfélszolgálat

Műszaki segítségnyújtás

 

 

Szerviz? Karbantartás?

Látogassa meg a szerviz oldalainkat!

BWT Szerviz szolgáltatás

 

 

 

Műszaki egyezetés igénylése

Név* 
Telefonszám* 
E-mail cím* *
a vízkezelő feladat rövid ismertetése: *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!