Kereskedelmi és ipari ingatlanok
Vendéglátás és turizmus

Vízkezelés, víztisztítás szakemberek részére

A csapból folyó víz ritkán rendelkezik olyan tulajdonságokkal, hogy alkalmas legyen kereskedelmi ingatlanokhoz és ipari üzemekben történő felhasználásra. Például az élelmiszeriparban a vízminőségel kapcsolatban fontos higiéniai és minőségi követelményeknek kell megfelelni, a gyógyszeriparban, a kórházakban pedig nagyon nagy tisztaságú vízre van szükség.

 

A BWT több mint 40 éve tervez és kivitelez korszerű, standard termékeket és testre szabott speciális megoldásokat ezekhez az alkalmazási területekhez, figyelembe véve az összes releváns ökológiai és gazdasági tényezőt.

 

A weboldalunk kereskedelmi és ipari ingatlanokhoz ajánlott vízkezelési megoldásokkal, felhasználási területekkel ismerkedhet meg a "kereskedelmi és ipari ingatlanok" résznél.

 

Kereskedelmi ingatlana, vállalkozása számára van szükség speciális vízkezelő megoldásra?

Ha szeretné, ha igényeire szabottan kiválasztanánk vízkezelő berendezését és elkészítenénk rá árajánaltunkat, küldje el faxon vagy e-mail-en kitöltve az itt letölthető kérdőívünket: 

Ajánlatkérő adatlap vízkezelő rendszerhez

 

A vendéglátó ipar és a turizmus számára (HORECA) komplett vízkezelő megoldásokkal rendelkezünk. A gasztronómia területein a gazdasági siker előfeltétele, hogy folyamatosan kiváló minőségű vizet használjanak alapanyagként. Minden forró és hideg ital ízét nagy mértékben befolyásolja a felhasznált víz minősége. Ez határozza meg valamennyi általa elkészített termék ízét és zamatát.

 

A BWT Water + More termékcsalád erre kínál megoldást.

 

Ügyfélszolgálat

Műszaki segítségnyújtás

 

 

Szerviz? Karbantartás?

Látogassa meg a szerviz oldalainkat!

BWT Szerviz szolgáltatás