BWT AQA drink –
Kiváló, tiszta szűrt víz
gombnyomásra

BWT vízadagoló automaták professzionális vízszűréssel

Az elegendő vízbevitel nemcsak létfontosságú, de általános közérzetünkre is hatással van. A szellemi igénybevétel, az elmélyült koncentráció és a stresszhelyzetek sokunk számára a napi rutin részét képezik az iskolában vagy a munkahelyen. Éppen ezért kulcsfontosságú a szervezet megfelelő hidratálása. Szervezetünk működéséhez elengedhetetlen a megfelelő folyadékpótlás. A folyadékhiány a koncentrálóképesség romlásához, fáradékonysághoz és fejfájáshoz vezet, míg a rendszeres szomjoltás serkenti az elmét és a testet, növeli a teljesítményt és a motivációt. 

A BWT AQA drink ivóvíz adagolóival a nap huszonnégy órájában egy gombnyomásra élvezheti a tökéletes íz és folyamatos felfrissülés élményét. Igyon a saját egészségére!

 

BWT vízadagoló automaták professzionális vízszűréssel 

BWT AQA drink - vízvezetékrendszerbe köthető vízadagoló automata

  

A közvetlenül a vízvezetékhez csatlakoztatott AQA drink vízadagolókból egy gombnyomásra szűrt hideg vagy meleg víz folyik. Az AQA kétfázisú víztisztító technológiája gondoskodik a lehető legjobb vízminőségről és higiéniáról. Az első fázisban egy higiéniai vízszűrő eltávolítja a szennyeződéseket, a klórt és a kórokozók 99,99%-át az optimális ízélmény és az egyenletesen jó vízminőség érdekében. Az eredmény: friss, egészséges, szűrt ivóvíz. A második fázisban a hidegvíz-tartályba épített UV-sugárzó megakadályozza a kórokozók felszaporodna (ha a vízadagoló hosszabb ideig használaton kívül van), folyamatosan gondoskodva a legmagasabb szintű higiéniáról.

 

Használja ki a BWT AQA drink vízadagoló nyújtotta előnyöket:

 

  • Javítsa egészségét és hatékonyságát: Az ivóvíz rendszeresen karbantartja és javítja szellemi és fizikai teljesítőképességét, ezért azt tanácsoljuk, hogy negyedóránként igyon egy korty BWT AQA drink vizet.

  • Takarékoskodjon: Még ha literszámra fogyasztja is a vizet naponta, a BWT AQA drink-kel pénzt takarít meg, mivel kevesebb palackot és víztartályt használ, ráadásul nem pazarol időt ezek kezelésére. 

  • Nem kell többé vizespalackokat szállítani: A BWT AQA drink-kel nemcsak a nehéz rekeszek és palackok megvásárlását, megrendelését és szállítását takaríthatja meg, de a tárolásra használt hely is felszabadul.

  • Óvja környezetét: A teli és üres rekeszeket, dobozokat szállító teherautó-konvojok, illetve a visszaváltható palackok mosására pazarolt víz ezen túl a múlté. 

  • AQA drink vízadagoló az egészségügyben: A BWT egyedülálló szűrési technológiája a legmagasabb színvonalú higiéniát biztosítja, amely megfelel a biztonsági előírásoknak. Ideális többek között kórházak, rehabilitációs központok számára.