Vízkezeléssel a mosogatás utáni
makulátlan eredményekért:
tiszta edények, ragyogó evőeszközök és
csillogó üvegpoharak
Vízlágyítás
Teljes sótalanítás fordított ozmózissal

Mosogatástechnológia

BWT mosogatás-technológia a makulátlanul ragyogó edényekért

 

Még a legdrágább mosogatógéppel, a legjobb mosogató- és öblítőszerekkel és a legdrágább poharakkal sem garantált a tökéletes eredmény, ha a legfontosabb elem, a víz nincs számításba véve. A víz összetétele meghatározó jelentőségű a mosogatás eredménye szempontjából. Ha a víz nem ásványi anyagmentes, arról kellemetlen látványt nyújtó foltok tanúskodnak a poharakon és evőeszközökön. Minden vendég, csillogó poharakat és szikrázó evőeszközöket szeretne látni, hiszen a látvány az étkezés élményének a része. Erre az egyik, de nem a legegyszerűbb megoldás lehet a fáradságos és költséges fényesítés. Innovatív mosogatás-technológiai termékeinkkel segítünk, hogy Ön tökéletes eredményt érjen el.

 

…egyszerűen ragyogó!

 

A BWT bármilyen felhasználásra kínál vízkezelési megoldásokat, így mindegyik berendezés élvezheti az optimális vízminőség előnyeit:

 

  • Vízlágyítás: a keménységet okozó ásványi anyagok helyére vízben oldódó sók kerülnek, megelőzve a vízkőlerakódást az edényeken és magán a mosogatógépen. .

  • Részleges sótalanítás: az oldott sók és ásványi anyagok egy része eltávolításra kerül a vízből, csökkentve annak sótartalmát.

  • Teljes sótalanítás: a keménységet okozó ásványi anyagok és sók teljes mértékben eltávolításra kerülnek a vízből, így a poharak csillognak, az evőeszközök pedig szikrázva fénylenek.

  • Fordított ozmózis: a keménységet okozó ásványi anyagok és oldott sók membránszűrés segítségével eltávolításra kerülnek a vízből, hogy a mosogatógépből kikerülő edények makulátlanul tiszták legyenek.

     

Kérdése van?

Írjunk nekünk!

Keresztnév: 
Vezetéknév: 
E-mail: *
Üzenet: *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!

 

 

Kapcsolat

BWT W+M termékreferens:

Komáromi Gábor:  +36 30 212 3500