Forradalmi vízszűrő család,a kiváló
vízminőség biztosításához a
vendéglátóipar igényeire

Optimális víz a vendéglátóipari
mosogatógépekhez:
az eredmény folt- és cseppmentes
edények,üvegek és étkészletek
Kiváló vízminőség a maximális
teljesítmény eléréséhez
BWT segít átváltoztatni a szállodáját
egy igazi vizi paradicsommá
1
2
3
4
Vendéglátó és italautomata üzmeltetői szektor
Mosogatástechnológia
Szállodák

Vízkezelő, víztisztító megoldások a vendéglátás – HORECA szereplőinek

Kiváló vízminőség a felülmúlhatatlan eredmények érdekében a vendéglátás és gasztronómia terén

A víz legfontosabb felhasználási területeit kétségkívül a vendéglátóipar (gasztronómia) és turizmus ágazataiban találjuk meg. Sokkal gyakrabban kerülünk kapcsolatba a vízzel, mind gondolnánk. Nemcsak a szálloda uszodájában, ahol a hűvös vízbe csobbanunk, vagy a fürdőben zuhanyzás közben. Szinte minden pillantással, korttyal és harapással, még amikor a legkevésbé is számítunk rá. Például a ropogós, könnyű péksütemény fogyasztása közben. Ha jó a vízminőség, jók lesznek a termékek is. A kenyér héja ropogós marad, a zöldségek megtartják étvágygerjesztő színüket és a vitaminokat, a rostonsültek omlósak és zamatosak lesznek. Mosogatás után edények csillognak-villognak a kiváló minőségű víztől.

 

A BWT az ivóvízminőségen javításán túl gyakorlatilag minden igényt kielégít a tisztaság, higiénia, megbízhatóság, környezetvédelem és gazdaságosság terén. Az éttermekben, kávézókban dolgozó szakemberek és szállodások így vendégeik legmagasabb szintű elvárásainak is meg tudnak felelni. A kiváló mosogatástól a felülmúlhatatlan forró italokon és ételeken át a higiénikus, selymesen lágy uszodavízig. Széles termékpalettánk hozzájárul ahhoz, hogy elérje a csúcsot: az ötcsillagos minősítést.

 

Legnépszerűbb termékek:

 

 • BWT bestmax - gazdásogs vízkő ellene védelem
 • BWT bestmax PREMIUM - korszerű vízkő elleni védelem egyedülálló magnézium+ technológiával

 • BWT bestmax SOFT – vízlágyítás alancsony és közepes kemény vizekhez

 • BWT bestmax BALANCE
 • BWT bestprotect – optimális vízkő és korrozió elleni védelem

 • BWT bestmin - ásványi anyagot ad a vízhez

 • BWT besttaste - aktívszén szűrő - tiszta, szűrt víz

 • BWT bestcare - ultraszűrő, aktívszénnel – zamatos és biztonságos szűrt víz

 

Felhasználási területek:

 

Professzionális kávégépekhez ajánlott víztisztítók

A jó minőségű víz egyik alapvető összetevője bármely jól elkészített kávénak. Ha figyelembe vesszük azt, hogy egy eszpresszó kávénak kb. 92-98%-a, víz, amely mint „oldószerként” az ízek szempontjából döntő fontosságú, akkor világossá válik, hogy miért játszik olyan nagy szerepet a víz minősége az íz szempontjából. Az azonos minőségű melegitalok mind a tradicionális gasztronómia és a étteremláncok esetén is az egyik legbizotosabb és legjövedelmnezőbb elemei. Különösen igaz ez a divatos kávéspecialitások esetén.A víz minőségi problémája nem korlátozódik kizárólagosan az értékes kávégépekben lévő vízkőlerakódására, hanem egyre fontosabbá vállik a forgalmat is meghatározó kérdés: hogyan éri el a vendéglátós azt az optimális víz minőséget, amellyel a legjobb ízélményt varázsolhatja a csészébe? A BWT WATER + MORE termék család olyan vízszűrő megoldásokat kínál, amelyek a vendéglátóiparban használt professzionális kávégépek maximális védelmét elltája szemelőtt tartva a csészébe kifolyó kávé minőségét.

 

Az italautomata üzletágban a siker nagyban függ a megfelelő vízminőségtől.

A korszerű italautomatagépek napjainkban egyre keresettebbek . A modern automatarendszerek olyan minőséget értek el, amelyek - például a kávénál - kiválóan előhozzák az ital valódi zamatát és aromáját. A italautomaták teljesítményének megugrásával azonban a nyersanyaggal, azaz a vízzel szembeni igények is megnőttek. Például a kávé esetében nagyon fontos szerepe van. A BWT water+more víztisztító, vízlágyító rendszereivel azonban nemcsak az italautomaták termékek valódi aromáját, zamatát tudjuk előhozni, hanem messzemenő üzembiztonságot, valamint megbízható védelmet nyújtunk a vízkőlerakódás elleni is. Ily módon maximális hatékonyságot érhetünk el és megóvhatjuk beruházásainkat.

 

Kombipárolókhoz és sütőkhöz ajánlott víztisztítók

 

A modern kombipárolókban és sütőkben lévő kíméletes, de hatékony párolási és sütési technológia nélkül a kulináris különlegességek elkészítése elképzelhetetlen lenne a vendéglátóiparban és pékségekben. A finom, nagy fokra hevített vízgőz köd hatalmas lehetőségeket nyitott meg a párolási és sütési eljárások spektrumában. Az igényes, ultra-modern, kifinomultnagykonyhai technológiák, azonban első osztályú vízminőségre szorulnak. A vízben előforduló bármely nemkívánatos összetevő ronthat a minsőgégen és megakadályozza abban, hogy 100%-os teljesítményt nyújtson. A legrosszabb esetben maga a sütőben vagy párolóban készült étel sínyli meg.

 

BWT water + more vízminősg optimalizáló víztisztíó, vízlágyító rendszereink kifejezetten az ilyen érzékeny felhasználási területre kínálnak tökéletes műszaki és csábítóan gazdaságos megoldásokat. Hatékony, többfokozatú BWT W+M vízszűrőkkel teljesen kihasználhatjuk a kombipárolókban és sütőkben rejlő lehetőségeket:

 

 • a sütemények könnyűek maradnak és külsejük ropogós lesz 
 • a zöldség megőrzi ínycsiklandozó színét és teljes vitamintartalmát
 • a sültek belseje szaftos marad ,kibontakozik a finom sülthús illat.

 

Víz minőség optimalizálás, víztisztítás a mosogatástechnikában

 

Napjaink a vendégeknek egyre fontosabb az elsőrangú szolgáltás. Nagy hangsúlyt fektetnek az ételek és italok minőségére, de a terített asztalnak is meg kell felelnie az igényeiknek. Az étkészlet, poharak és evőeszközök tisztasága és higiéniája ezért a gasztronómiában rendkívül fontos szerepet tölt be. A tökéletesen elmosogatott edények és poharak a vendéglátóipari sikerének egyik kulcsa.
A mosogatásnál mosogatógép és a mosogatószerek mellett a felhasznált víz is döntő szerepet játszik. A víz minőségétől függően az edényeken (vízkő) foltok, vagy csíkok maradhatnak vissza, melyek zavarják a vendég összbenyomását. BWT water + more család bestclear részleges- vagy teljes sótalanító patron mosogatáshoz fejlesztettük ki. Vízszűrő rendszerünkkel kiváló műszaki és gazdasági megoldásokat nyújtunk az éttermeknek, kávézóknak, amelyek kiemelkedő eredményeket hozhatnak ezen a különösen kényes felhasználási területen.

 

 • a foltok és csíkok nem száradnak rá az edényre
 • ragyogó étkészlet, poharak és evőeszközök, külön fényesítés nélkül

 • kevesebb mosogatószerre van szükség 

 • a pezsgős- és söröspoharaknál a a hab megfelelően képződik

 

Ha többet szeretne megtudni a vendéglátóipar (gasztronómia) és turizmus ágazatok számára kínált termékpalettánkról, látogasson el weboldalunkra: www.bwt-wam.com.

 

 

 

Kapcsolat

BWT W+M termék referens:

Komáromi Gábor: +36 30 212-3500

 

 

Kérdése van? Írjon nekünk!

Név* 
Telefonszám* 
E-mail *
üzenet *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!