Magnesium Mineralizer vízszűrő betétek

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsók lelke a szabadalmazott Mg2+ technológiát alkalmazó Magnesium Mineralizer vízszűrőbetét. A szűrt BWT víz - melyhez szűrés során magnéziumot* is adunk - előcsalogathatja a tea és a kávé rejtett aromáit és zamatát, de gazdag ízvilágának köszönhetően önmagában fogyasztva is kiváló.

Magnézium - több íz, jobb közérzet

   

Az Mg2+ magnézium kiemeli az ízeket 

A magnézium Mg2+ ionja ízhordozó. A Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó a vízkőért felelős kalcium ionokat magnézium ionokra cseréli. A szűrt BWT víz - melyhez a szűrés során magnéziumot adunk* - hozzájárulhat a tea és a kávé valódi zamatának, aromájának kiemeléséhez, de gazdag ízvilágának köszönhetően önmagában fogyasztva is remek ízélményt nyújt. A magnézium különösen természetes, kiegyensúlyozott és friss ízt kölcsönöz a víznek.

 

*a hozzáadott magnézium mennyisége függ a csapvíz vízkeménységétől.

 

Jobb közérzet 

A magnézium a táplálékunkból gyakran hiányzó ásványi anyag, amelynek oka modern étkezési szokásainkban, illetve abban a tényben keresendő, hogy a természetes élelmiszerek napjainkban kevesebb magnéziumot tartalmaznak. Az ajánlott napi bevitel nagyjából 300 mg - de stresszhelyzetben ennél még nagyobb mennyiségre van szükségünk. Azok, akik kizárólag a BWT kancsó által szűrt vizet fogyasztanak a táplálkozási szakértők által javasolt napi 2 liter mennyiségben, napi magnéziumszükségletük akár ~20%-át is fedezhetik. 

A szűrési folyamat során a víz keménységéért felelős kalcium helyére értékes magnézium kerül, ezáltal a szűrt víz kedvező hatást gyakorol az emberi szervezetre, miközben egyedülálló (v)ízélményt biztosít.**

**a hozzáadott magnézium mennyisége függ a csapvíz vízkeménységétől.

 

Hatékonyabb teljesítmény 

Sejtjeink magnéziumot tartalmaznak, amely az anyagcsere szabályzásához nélkülözhetetlen enzimrendszereket aktiválja. Ha szervezetünkben elegendő magnézium van, jelentősen megnövekszik a fizikai és szellemi teljesítőképességünk. Magnéziumhiány esetén azonban fáradékonyak, feszültek, izgatottak és letargikusak leszünk. A BWT szűrt víz, a Mg2+ technológiának köszönhetően hozzájárulhat a napi jó-közérzetünk biztosításához.

 

 

Megj: 

* 2,5 liter, 17 német keménységű víz eseten átlagosan a hozzáadott magnézium mennyisége megközelítőleg 60 mg, amely az ajánlott napi magnézium bevitel akár 20%-a (a WHO 300 mg magnézium / nap előírását figyelembe véve)

BWT SH2OP

 

Gyorsan és egyszerűen szeretné megrendelni víztisztító termékeinket? Látogassa meg webshopunkat, ahol további információt talál vízszűrő kancsóinkról és pultba építhető víztisztító termékeinkről.

 

BWT SH2OP