Magnesium Mineralizer vízszűrő betétek

A BWT Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsók lelke a szabadalmazott Mg2+ technológiát alkalmazó Magnesium Mineralizer vízszűrőbetét. A magnéziumban gazdag ivóvíz még jobban kiemeli a tea és a kávé aromáját és zamatát, de gazdag ízvilágának köszönhetően önmagában fogyasztva is kiváló.

Magnézium - több íz, jobb közérzet

   

Az Mg2+ magnézium kiemeli az ízeket 

A magnézium Mg2+ ionja ízhordozó. A Magnesium Mineralizer vízszűrő kancsó a vízkőért felelős kalcium ionokat magnézium ionokra cseréli. A magnéziummal dúsított ivóvíz kiemeli a tea és a kávé valódi zamatát, aromáját, de gazdag ízvilágának köszönhetően önmagában fogyasztva is remek ízélményt nyújt. A magnézium különösen természetes, kiegyensúlyozott és friss ízt kölcsönöz a víznek.

 

Jobb közérzet 

A magnézium a táplálékunkból gyakran hiányzó ásványi anyag, amelynek oka modern étkezési szokásainkban, illetve abban a tényben keresendő, hogy a természetes élelmiszerek napjainkban kevesebb magnéziumot tartalmaznak. Az ajánlott napi bevitel nagyjából 300 mg - de stresszhelyzetben ennél még nagyobb mennyiségre van szükségünk. Azok, akik kizárólag a BWT kancsó által szűrt vizet fogyasztanak a táplálkozási szakértők által javasolt napi 2 liter mennyiségben, automatikusan fedezik napi magnéziumszükségletük ~20%-át. A szűrési folyamat során a víz keménységéért felelős kalcium helyére értékes magnézium kerül, ezáltal a szűrt víz a korábbi technológiáknál nagyságrendekkel kedvezőbb hatást gyakorol az emberi szervezetre, miközben egyedülálló (v)ízélményt biztosít.

 

Hatékonyabb teljesítmény 

Sejtjeink magnéziumot tartalmaznak, amely az anyagcsere szabályzásához nélkülözhetetlen enzimrendszereket aktiválja. Ha szervezetünkben elegendő magnézium van, jelentősen megnövekszik a fizikai és szellemi teljesítőképességünk. Magnéziumhiány esetén azonban fáradékonyak, feszültek, izgatottak és letargikusak leszünk. A BWT által szűrt víz segít biztosítani napi magnéziumszükségletünket.

 

 

BWT SH2OP

 

Gyorsan és egyszerűen szeretné megrendelni víztisztító termékeinket? Látogassa meg webshopunkat, ahol további információt talál vízszűrő kancsóinkról és pultba építhető víztisztító termékeinkről.

 

BWT SH2OP - www.bwt-shop.hu