Legyen Ön is (V)íz-szakértő!Használja Ön is a mindennapi vízfogyasztásához, teája és kávéja elkészítéséhez az egyedülálló
Magnézium+ technológiával rendelkező BWT Gourmet vízszűrő kancsóit!
Élvonalbeli
technológia és
csúcsminőség
A BWT Gourmet Mg2+ technológia
ezüstmentes új generációs, egyedi
vízszűrőbetét. Az 5 fokozatú vízszűrési
folyamat során a vízkő és az ízrontó anyagok
mellett eltávolítja a minimális
ezüst ionokat is a vízből.
Világszintű innováció
Elege van a vízkő és
szappan lerakódásokból
a zuhanykabinon és fürdőkádon?
A megoldás egyszerű: nyomja meg a gombot a
BWT Quick&Clean vízkőtelenítő patronon és öblítse át
a kádat & zuhanykabint fürdés, zuhanyzás után.
Forradalmian új vízkő kirakódás ellenei védelem!
további információ a Quick&Clean vízkezelőről
1
2
3

Miért van szükség víztisztításra?

Számos olyan tényező merülhet fel, amely indokolja a vízszűrés szükségességét - a BWT szinte minden problémára kínál megfelelő terméket. A BWT Mg2+ vízszűrő kancsó az egyetlen olyan vízszűrő, amely nemcsak csökkenti a vízkövet okozó anyagok és az ízrontó anyagok mennyiségét, de értékes magnéziumot is juttat* a szűrt vízhez. Ez egy olyan szűrőbetét segítségével történik, amely a Mg2+ technológiát használja: a Gourmet vízszűrő kancsó lelke az Mg2+ Gourmet vízszűrőbetét. A tisztított víz zamatos, ízletes lesz, így segít kihozni belőle főzött tea és kávé valódi aromáját és zamatát.

 

BWT ivóvízszűrők 

 

Kényelem és biztonság a BWT-től

 

Termékeink nemcsak a konyhákban, hanem a fürdőszobákban is bizonyítottak. A magas vízkeménységű víz vízkő lerakódásokat hagy a zuhanykabin falán és a szerelvényeken, ami csak fáradságos súrolással, takarítással távolítható el, és hamar a berendezések károsodásához vezethet.

 

Ezt a problémát egy szempillantás alatt orvosolja legkisebb vízkőmentesítő rendszerünk, a BWT Quick & Clean. A csaptelepre szerelhető kompakt berendezés egy gombnyomásra működésbe lép, és máris vízkőmentes víz folyik a csapból. Az ebből fakadó maximális hatékonyság korábban ismeretlen mértékű tisztaságérzettel párosul - a kád és a zuhany minimális erőfeszítéssel és vegyszerek használata nélkül csillog-villog. Ráadásul egy folt sem marad takarítás után.

 

A BWT Quick & Clean vízkőmentesítő patron megoldást nyújt azon háztartások számára is, ahol BWT AQA total Energy vízkőmentesítő berendezéssel szeretnék kezelni a vizet. A vízkőmentesítő berendezés a BWT által kifejlesztett legújabb technológia megakadályozza a vízkő kialakulását a vízvezeték rendszerben, de a vízkövet okozó ionok a vízben maradnak, így ami nagyon jót tesz az fogyasztásra használt ivóvizünknek, száradás után foltot hagy a felületeken. Így a fürdőkád és a zuhany védelme azonban ezzel még nincs megoldva: ugyanezzel a problémával néznek szembe azok a háztartások, ahol egyáltalán nincs telepítve víztisztító berendezés.

 

A BWT mindig az ideális megoldásra törekszik: nemcsak a könnyű használhatóság, de a higiénia és a biztonság tekintetében is. Nem szabadna, hogy az épületgépészeti rendszerekben található ivó-, hűtő-, és légkondicionáló víz egészségügyi kockázatot jelentsen, azonban számos tényező elősegíti a baktériumok elszaporodását az ivóvízben és a technológiai vízrendszerekben. Gyakori ellenség a súlyos tüdőgyulladáshoz hasonló légiós betegség: egyedül Németországban évi 6000 esetet regisztrálnak, 20%-os halálozási aránnyal. A fertőzés leggyakoribb forrásai a nyilvános zuhanyzók, úszómedencék, gyógyfürdőkádak és párásító berendezések. Mivel az ivóvíz sem steril, a Legionella baktérium bármilyen ivóvízben is jelen lehet. A fertőzés akkor következik be, amikor a baktériummal fertőzött vízpermetet (aeroszolokat) belélegezzük, illetve amikor a Legionellával fertőzött víz véletlenül a légcsőbe jut.

  

Lényegében bárki megfertőződhet, de a stresszhatás alatt állók, az atléták, az utazók, az idősek és betegek, az erős dohányosok, illetve a rendszeres alkoholfogyasztók a leginkább veszélyeztetettek. Ön már biztonságban zuhanyozhat, ha a BWT B-SAFE higiénia vízszűrő patronokat használja, ugyanis nemcsak a Legionella, de számos egyéb baktérium és egysejtű ellen is védelmet nyújtanak (pl. a Legionella táptalajául szolgáló amőbák ellen).

 

* 2,5 liter, 17 német keménységű víz eseten átlagosan a hozzáadott magnézium mennyisége megközelítőleg 60 mg, amely az ajánlott napi magnézium bevitel akár 20%-a (a WHO 300 mg magnézium / nap előírását figyelembe véve)

BWT Vízszűrő kancsók
BWT vízszűrő kancsó video BWT Vízszűrő kancsók

 


BWT SH2OP

Gyorsan és egyszerűen szeretné megrendelni víztisztító termékeinket? Látogassa meg webshopunkat, ahol további információt talál vízszűrő kancsóinkról, pultba építhető víztisztító termékeinkről és Quick&Clean vízkőmentesítő patronról.