BWT vízszűrőkTiszta, higiénikus kiváló víz
Önnek és családjának
Világhír!
BWT E1 „egy-kezes”
higiénia vízszűrő.
Manapság a higiénikus ivóvíz biztosítása
pofonegyszerű.
Kiváló víz minőség otthona számáraA BWT olyan, egymáshoz illő víztisztító, vízkezelő termékeket kínál,
amelyek segítségével optimális vízkezelést biztosíthat
otthona számára.
1
2
3

Vízszűrők

Maximális védelem és a legmagasabb szintű higiénia az ivóvízrendszerben.

Magyarországon az ivóvíz minősége optimális és megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. A vízművektől kikerülő csapvíz először egy komoly tisztító procedúrán esik át és egy zárt cső rendszeren keresztül jut el otthonunkba. Ezek a csővezetékek akár 30-50 évesek is lehetnek. Ezért ha egy nagyító alatt megvizsgálnánk a konyhai csapból kifolyó vizet, találhatnánk benne levált vízkődarabkákat, rozsdát, homokot és más lebegőanyag szennyeződéseket. Egy kútvíz esetében ezek az idegen anyagok sokkal nagyobb koncentrációban jelentkeznek, különösen rossz idő esetén.

 

Ezek gyakran a vízvezeték javítása, felújítási munkálatok illetve új bekötések során jutnak be a csőhálózatba. Ezek a szennyeződések a csapok csöpögéséhez, a perlátorok eltömődéséhez illetve a háztartási gépek szelepeinek meghibásodásához vezethetnek, így csökkentve azok élettartamát és költséges javításokat vonnak maguk után. Extrem esetbe pontkorróziót és végül csőrepedést is okozhatnak.
A vízszűrők megakadályozzák, hogy a lebegőanyagok, szennyeződések bejuthassanak a háztartási vízvezetékrendszerbe. Ezért az EU ide vonatkozó előírásoknak megfelelően javasolt a vízszűrő keszülékek beszerelése. Óvja vízvezetékrendszerét hatékonyan BWT vízszűrővel!

  

BWT E1 egykezes higiénia vízszűrő

 

BWT vízszűrők: garantált biztonság  

 

Annak ellenére, hogy a vízszűrő védelmet nyújt a lebegőanyagokkal szemben, a beszerelése még csak fél győzelem. Ugyanis a gyakorlatban ezek a szűrők rendszeres karbantartást igényelnek, hogy ivóvize a lehető leghigiénikusabb maradjon. Éppen ezért érdemes olyan vízszűrő berendezést választani, amely könnyen és egyszerűen karbantartható, tisztítható. Az is fontos, hogy a vízszűrő olyan helyre kerüljön beépítésre, ahol ez a feladat könnyen elvégezhető. BWT vízszűrőivel folyamatosan bizotsítani tudja a megfelelő, tiszta vízellátást. A vízszűrő felületük a megfelelő karabantartás esetén nem szennyeződik el, így garantálják, hogy a háztartás ivóvízrendszere higiénikusan működjön

 

A BWT vízszűrők megakadályozzák:

 • Az lebegő szemcsék és szennyeződések vízbe jutását

 • A csapcsöpögést 

 • A csaptelepek szűrőinek eltömődését

 • A szelepek meghibásodását

    

Vízszűrő típusok igény szerint

 

A BWT sokéves tapasztalata és szakértelme révén a legkülönfélébb felhasználási területekre tervezett vízszűrők széles palettáját kínálja, köztük a világ újdonságnak számító E1 „egy-kezes” higiénia szűrőt is. Az egyszerű, cserélhető betétes szűrőpoharas megoldástól a leöblíthető vízszűrőkön át az automatikusan visszaöblíthető vízszűrőkig minden fajta termék megtalálható kínálatukban. Bármilyen speciális igényére optimális megoldást kínálnak, legyen szó a családi ház szűréséről vagy egy ipari létesítmények vízkezeléséről.

  

 • Cserélhető betétes vízszűrő: ez a szűrőtípus kis szennyezettségű vízhez használható. A szűrőbetétet legalább félévente cserélni kell a megfelelő higiénia fenntartásához. 

 • Visszaöblíthető vízszűrő: a szennyezőanyagok kézi vagy automatikus öblítéssel eltávolíthatók a szűrőből. Az öblítést legalább félévente el kell végezni. 

 • Speciális vízszűrő berendezések – média-szűrők: speciális felhasználásra, például, ahol a vízben sok a káros anyag, mint a nitrátok, a vas, és a nehézfémek.

 

 

   

  Szerelőt vagy szakkereskedőt keres?

   

  BWT AQAMESTER Kereső

   

   

  BWT E1 higiénia vízszűrő

  BWT E1 higiénikus vízszűrő A BWT új „egy-kezes” higiénia vízszűrőjével pofon egyszerű a szűrő tisztántartása: egy mozdulattal elzárható a víz és a szűrőbetét cseréje másodpercek alatt elvégezhető. további információ az E1 higiénia vízszűrőről

   

   

  BWT legjobb terméke 2013-ban

  A BWT E1 higiénia vízszűrője elnyerte a Plus X díjat 2013-ban! további információ a 2013 Plus X díjról