"Ezért szeretem az esőt!"

A víz, mely megérinti a lelket...
A víz érzékien kényezteti a bőrt és megnyugtatja a lelket.
A lágy BWT selyemvíz naponta kényezteti Önt egy frissítő, érzéki zuhannyal.
Kezdődjön ezzel a napja, mely annyira gyengéd, akár egy lágy nyári eső.
www.bwtviz.hu
"Legszívesebben egész nap simogatnám!"

Víz, mely megsimogat...
A Lágy víz használatával hozzájárulhat, hogy a ruhái, törölközői és a fürdőköpenye is
megőrízzék természetes puhaságukat és színüket. Így nem csak fürdésközben,
de rögtön utána is átélheti a simogató lágyság élményét.
"A BWT selyemvíznek köszönhetően
úgy ragyog a fürdőszobánk, akárcsak mi."

Kristálytiszta felületek
Lágy víz használatával megelőzheti a bosszantó
vízkőlerakódást, így fürdőszobája és konyhája
mindig teljes pompájában ragyoghat.
"Nem kell aggódni a vízkő miatt
-sem fiatalon, sem idősen."

Hosszabb életű háztartási gépek...
Ha lágy vizet használunk az otthonunkban,
azt a háztartási gépeink is meghálálják majd:
kevesebb lesz a vízkőlerakodás,
így gépeink élettartama is megnőhet.
1
2
3
4
5
6

Vízlágyítók a vízkő elleni védelemhez

Ha lágy vizet használunk, minden nap megtapasztal-hatjuk az azzal járó előnyöket: legyen szó fürdésről, mosásról vagy a háztartási gépeink védelméről.

 

Az AQA perla vízlágyító család kiváló, lágy vizet biztosít otthona számára: ez a BWT Selyemvíz élménye!

 

Minden a reggeli zuhannyal kezdődik. Aki már érezte bőrén a selymesen lágyvíz simogatását, többé nem akar e kellemes érzésről lemondani.
Teremtse meg a testi-lelki harómiát a fürdőszobájában a kényeztető BWT Selyemvízzel: töltődjön fel a simogatóan lágyvizes habok között vagy frissüljön fel a zuhany alatt.

 

A kényeztető BWT Selyemvíz lágysága minden érzékünkre hat: házzájárulhat, hogy bársonyosnak érezhessük bőrünket, hajunkat pedig simogatóan selymes érzetűvé varázsolhatja. Az élmény elkísér bennünket a zuhany alól kilépve is: bolyhos törülközőt teker magára, vagy pihe-puha köntösébe bújik, hiszen mosógépe is ezt a selymesen lágy vizet használja. 
 
Ha szeretné élvezni otthonában a  BWT Selyemvíz élményét, építse be  BWT AQA perla vízlágyító család valamelyik tagját. Kényeztesse bőrét, óvja berendezéseit és kímélje pénztárcáját a BWT vízlágyító rendszereivel

 

 

Kényeztesse bőrét és óvja berendezéseit a BWT AQA Perla vízlágyítóival  

 

Szépségápolás otthona számára

Az AQA perla vízlágyítók által kezelt víz - a BWT Selyemvíz - ennél is többre képes. A selymesen lágyvíz segít megóvni a szerelvényeket, a csempéket és a zuhanykabint a kellemetlen látványt nyújtó vízkőlerakódásoktól. A fürdőszoba emiatt nem veszít csillogásából, és így a takarítással is kevesebbet kell bajlódnia. A lágy víz védelmet nyújt a vízkő ellen a háztartás teljes vízvezetékrendszere számára. Megóv minden vizes berendezést, például a mosógépet és a mosogatógépet, de a kávéfőzőt vagy a vízforralót is a vízkőlerakódástól. Így elkerülhetők a drága javítások, és megnövekszik a berendezések élettartama.

 

Élvezze a kényeztető BWT lágyvíz előnyeit*, miközben pénzt takarít meg

A dupla üvegezésű ablakokhoz hasonlóan a vízlágyító berendezés is kedvezően befolyásolja a háztartás rezsiköltségünket, hiszen eltávolítja a vízkövet (vízkeménységet) a vízből. A fűtőtestekre, illetve a vízforralók vagy bojlerek fűtőszálaira lerakódó 2 mm-es vízkőréteg akár 20%-kal is megnövelheti az energiafogyasztást. A BWT vízlágyító berendezései csökkentik a vízkőlerakódást, és így az energiafogyasztást, tehát kímélik a környezetet. Ez nem minden: a harmatosan lágy BWT Selyemvíznek köszönhetően akár 50%-kal csökkenthető a felhasznált mosó- és mosogatószerek mennyisége.

* keményvízhez viszonyítva 
 

Előnyök dióhéjban*

Élvezze a selymesen lágyvíz felejthetetlen élményét:

  • Simogató lágyság a zuhany alatt és a kádban

  • Lágy bőr, selymesen fénylő érzetű haj
  • Pihe-puha ruhák, törülközők  
  • Kevesebb vízkőlerakódás a szerelvényeken, a csempéken és a csövekben

  • Háztartási gépek megnövekedett élettartama

  • Akár 50%-kal kevesebb mosószer, tisztító- és fertőtlenítőszer fogy

  • Alacsonyabb energia- és fűtési költségek  

* keményvízhez viszonyítva

 

Megbízható, felsőkategóriás vízlágyító rendszerek:

 

Vízkő bárhol kialakulhat, ahol víz folyik, csöpög, vagy pang, ugyanis a benne oldott kalcium és magnézium ionok keménnyé teszik a vizet. A BWT AQA perla vízlágyító rendszerei a hagyományos ioncserélő technológián alapulnak, amely természetes folyamatok révén csökkenti az ivóvíz keménységért felelős ionokat.

 

AQA perla vízlágyító család tagjait a modern design, gazdaságos, környezetbarát üzemeltetés és olyan funkciók jellemeznek, melyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják.

 

 

 

Hogyan működik?

A BWT vízlágyító berendezéseiben a „kemény” víz speciális ioncserélő műgyantát tartalmazó tartályokon folyik át, amelyek eltávolítják a vízben oldott kalcium és magnézium ionokat, így lágyítva a vizet. A regenerálás során a speciális műgyantát tömény sóoldat mossa át, eltávolítva róla a kalcium és magnézium ionokat, amelyek a mosóvízzel a lefolyóba távoznak. A sóoldat és az ivóvíz sohasem érintkezik, így a regeneráló-, illetve az ivóvíz-rendszer tökéletesen elkülönül egymástól. Így garantálják a BWT vízlágyító rendszerei a legjobb minőségű ivóvizet.

 

A vízlágyító berendezéseknél van lehetőség nyers víz hozzá keverésre, így minden esetben a berendezés után beállítható egy kívánt vízkeménység. 5 német keménység fok felett a kezelt víz ivóvíznek minősül.

Otthona számára keresi az ideális vízkezelési megoldást?

 

Kérje ajánlatunkat!


BWT szakembert keres?

 

Találja meg az Önhöz legközelebbi BWT AQAMester szakemberünket!


Együtt biztos megtalálják az ideális vízkezelési megoldást otthona számára! Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, berendezések beszerelése, beüzemelése, karbantartása, szerviz-szolgáltatások.

 

Üzembehelyezés

 

A BWT által forgalmazott vízlágyító berendezések esetében a garancia feltétele a szakember általi üzembe helyezés, amelyek költsége a vásárlót terheli, azokat a vételár nem tartalmazza.

További részletek

Műszaki segítségre van szüksége?

Hívja ingyenesen hívható zöld számunkat: 06 80 205-299