Vízlágyítók a vízkő elleni védelemhez

Üdvözlünk a BWT vízélmények világában.


A megfelelő vízkezelési technológiák hozzájárulhatnak, hogy háztartási berendezéseink, a fűtési rendszeünk hatékonyabban, kevesebb energiával üzemeljen, és hogy a ideális minőségű víz kerüljön a fürdőszobánkba, a konyhánkba. Egyszeri beruházással megkímélhetjük a pénztárcánkat a folyamatos szervizköltségektől, a magasabb fenntartási költségektől.


Segítségre van szüksége?

Hívja ingyenesen hívható zöld számunkat:

06 80 205-299

VÍZLÁGYÍTÓ BERENDEZÉS HASZNÁLATÁVAL OTTHONOD MINDEN HELYISÉGÉBEN ÉLVEZHETED A BWT LÁGYVIZET.


Legyen szó fürdésről, mosásról vagy a háztartási gépeink védelméről.


 

Az AQA perla vízlágyító család kiváló, lágy vizet biztosít otthona számára: ez a BWT Selyemvíz élménye!

 

Minden a reggeli zuhannyal kezdődik. Aki már érezte bőrén a selymesen lágyvíz simogatását, többé nem akar e kellemes érzésről lemondani.
Teremtse meg a testi-lelki harómiát a fürdőszobájában a kényeztető BWT Selyemvízzel: töltődjön fel a simogatóan lágyvizes habok között vagy frissüljön fel a zuhany alatt.

 

A kényeztető BWT Selyemvíz lágysága minden érzékünkre hat: házzájárulhat, hogy bársonyosnak érezhessük bőrünket, hajunkat pedig simogatóan selymes érzetűvé varázsolhatja. Az élmény elkísér bennünket a zuhany alól kilépve is: bolyhos törülközőt teker magára, vagy pihe-puha köntösébe bújik, hiszen mosógépe is ezt a selymesen lágy vizet használja. 
 
Ha szeretné élvezni otthonában a  BWT Selyemvíz élményét, építse be  BWT AQA perla vízlágyító család valamelyik tagját. Kényeztesse bőrét, óvja berendezéseit és kímélje pénztárcáját a BWT vízlágyító rendszereivel

 

 

Kényeztesse bőrét és óvja berendezéseit a BWT AQA Perla vízlágyítóival  

 

Szépségápolás otthona számára

Az AQA perla vízlágyítók által kezelt víz - a BWT Selyemvíz - ennél is többre képes. A selymesen lágyvíz segít megóvni a szerelvényeket, a csempéket és a zuhanykabint a kellemetlen látványt nyújtó vízkőlerakódásoktól. A fürdőszoba emiatt nem veszít csillogásából, és így a takarítással is kevesebbet kell bajlódnia. A lágy víz védelmet nyújt a vízkő ellen a háztartás teljes vízvezetékrendszere számára. Megóv minden vizes berendezést, például a mosógépet és a mosogatógépet, de a kávéfőzőt vagy a vízforralót is a vízkőlerakódástól. Így elkerülhetők a drága javítások, és megnövekszik a berendezések élettartama.

 

Élvezze a kényeztető BWT lágyvíz előnyeit*, miközben pénzt takarít meg

A dupla üvegezésű ablakokhoz hasonlóan a vízlágyító berendezés is kedvezően befolyásolja a háztartás rezsiköltségünket, hiszen eltávolítja a vízkövet (vízkeménységet) a vízből. A fűtőtestekre, illetve a vízforralók vagy bojlerek fűtőszálaira lerakódó 2 mm-es vízkőréteg akár 20%-kal is megnövelheti az energiafogyasztást. A BWT vízlágyító berendezései csökkentik a vízkőlerakódást, és így az energiafogyasztást, tehát kímélik a környezetet. Ez nem minden: a harmatosan lágy BWT Selyemvíznek köszönhetően akár 50%-kal csökkenthető a felhasznált mosó- és mosogatószerek mennyisége.

* keményvízhez viszonyítva 
 

Előnyök dióhéjban*

Élvezze a selymesen lágyvíz felejthetetlen élményét:

  • Simogató lágyság a zuhany alatt és a kádban

  • Lágy bőr, selymesen fénylő érzetű haj
  • Pihe-puha ruhák, törülközők  
  • Kevesebb vízkőlerakódás a szerelvényeken, a csempéken és a csövekben

  • Háztartási gépek megnövekedett élettartama

  • Akár 50%-kal kevesebb mosószer, tisztító- és fertőtlenítőszer fogy

  • Alacsonyabb energia- és fűtési költségek  

* keményvízhez viszonyítva

 

Megbízható, felsőkategóriás vízlágyító rendszerek:

 

Vízkő bárhol kialakulhat, ahol víz folyik, csöpög, vagy pang, ugyanis a benne oldott kalcium és magnézium ionok keménnyé teszik a vizet. A BWT AQA perla vízlágyító rendszerei a hagyományos ioncserélő technológián alapulnak, amely természetes folyamatok révén csökkenti az ivóvíz keménységért felelős ionokat.

 

AQA perla vízlágyító család tagjait a modern design, gazdaságos, környezetbarát üzemeltetés és olyan funkciók jellemeznek, melyek a kényelmet és a higiéniát szolgálják.

 

 

 

Hogyan működik?

A BWT vízlágyító berendezéseiben a „kemény” víz speciális ioncserélő műgyantát tartalmazó tartályokon folyik át, amelyek eltávolítják a vízben oldott kalcium és magnézium ionokat, így lágyítva a vizet. A regenerálás során a speciális műgyantát tömény sóoldat mossa át, eltávolítva róla a kalcium és magnézium ionokat, amelyek a mosóvízzel a lefolyóba távoznak. A sóoldat és az ivóvíz sohasem érintkezik, így a regeneráló-, illetve az ivóvíz-rendszer tökéletesen elkülönül egymástól. Így garantálják a BWT vízlágyító rendszerei a legjobb minőségű ivóvizet.

 

A vízlágyító berendezéseknél van lehetőség nyers víz hozzá keverésre, így minden esetben a berendezés után beállítható egy kívánt vízkeménység. 5 német keménység fok felett a kezelt víz ivóvíznek minősül.

Otthona számára keresi az ideális vízkezelési megoldást?


 


BWT vízkeménység tesztert szeretne?


Tudni szeretné milyen a vízkeménység Önnél? Kérje ingyenes brossuránkat a teszt csíkkal

BWT szakembert keres?


Találja meg az Önhöz legközelebbi BWT AQAMester szakemberünket!


Együtt biztos megtalálják az ideális vízkezelési megoldást otthona számára! Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, berendezések beszerelése, beüzemelése, karbantartása, szerviz-szolgáltatások.

 

Üzembehelyezés

 

A BWT által forgalmazott vízlágyító berendezések esetében a garancia feltétele a szakember általi üzembe helyezés, amelyek költsége a vásárlót terheli, azokat a vételár nem tartalmazza.

További részletek

Műszaki segítségre van szüksége?


Hívja ingyenesen hívható zöld számunkat: 06 80 205-299