Hatásos védelem
ivóvíz hálózatának
A BWT AQA total vízkőmentesítő berendezései
védelmet nyújtanak a vízkő lerakódások ellen és a
korrózióval szemben.
Otthoni ivóvizünk megőrzi
gazdag ásványianyag tartalmát
Értékes ivóvizünk tiszta csöveken keresztül
érkezik önhöz és családjához.
1
2

Vízkőmentesítés

BWT vízkőmentesítés -
az ásványi anyagok természetes forrása otthonában 

A vízfogyasztás jót tesz az egészségnek, hiszen olyan oldott ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, mint a kalcium és a magnézium. Szervezetünknek azért van szüksége ezekre a létfontosságú anyagokra, mert elősegítik az anyagcserét, szerepet játszanak a csontépítésben, és kiegészítik napi energiaszükségletünket.

 

A szervezetünk számára oly fontos ásványi anyagok azonban a víz keménységéért is felelősek. A csövekben, bojlerekben és zuhanyrózsákban lerakódó vízkő, a vízben található kalcium és magnézium ionok miatt alakul ki. Megnövekednek a fűtési költségek is: a fűtőtestekre, illetve a vízforralók vagy bojlerek fűtőszálaira lerakódó 2 mm-es vízkőréteg akár 20%-kal is megnövelheti az energiafogyasztást. A vízvezetékek durva belső falán lerakódó vízkő ideális környezetet biztosít a legkülönfélébb baktériumok szaporodásához. 

 

BWT vízkőmentesítő berendezése: AQA total

 

Megbízható védelem a kemény víz ellen

A BWT vízkőmentesítő berendezései, az AQA Nano és az AQA Total Energy, stabilizálják a vízben oldott kalciumot, miközben megőrzik a hasznos ásványi anyagokat. Így akár napi egy korty ivóvízzel automatikusan hozzájuthatunk az értékes kalciumhoz és magnéziumhoz - az éltető és élvezetes vízfogyasztás jót tesz az egészségnek és fokozza a teljesítőképességet.

 

Az AQA total technológia tökéletes megoldás a vízkőproblémára. A leadott áram- és feszültségimpulzusok parányi kalcium karbonát kristályokat képeznek, megkötve a vízben oldott kalciumot. Így, a többi ásványi anyaggal együtt, a vízben marad ugyan, de mivel nem tud lerakódni, a vízvezetékek és a bojlerek teljes mértékben vízkőmentesek maradnak.

 

Fokozza a saját és családja egészségét, és élvezze a tiszta csövekből folyó értékes ivóvizet. 

Ügyfélszolgálat

 

Műszaki segítségnyújtás

 

Vízlágyítás kontra vízkőmentesítés

Mi a különbség a kettő között? Nézze meg tájékoztatónkat.

Vízlágyítás vs. vízkőmentesítés