Karbantartás, szerviz és after-sales szolgáltatások

Szolgáltatások profiknak profiktól

 

A nálunk az ügyfelek kezelése nem ér véget a termékek értékesítésével. Számos olyan szolgáltatás kínálunk, amely az eladás után, a termékek használatához kapcsolható. Ilyen szolgáltatásink közé tartozik a termékeinek rendszeres és szakszerű karbantartása, szükség esetén tanúsítvánnyal, vízkezelő berendezések üzembehelyezése, szervizelése és alkatrész utánpótlás. Egész Magyarországot behálózó szervizhálózattal rendelkezünk, hogy e feladatokat gyorsan és szakszerűen elláthassuk. Emellett vállaljuk berendezéseink átszerelését, modernizálását.

A BWT, az általa gyártott és forgalmazott terméket igyekszik mindig a lehető legmagasabb műszaki színvonalon előállítani. A gyártáshoz kiváló minőségű alkatrészek és alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek az európai országokban is a kiváló minőségű termékek közé tartoznak és beváltak a magyar piacon is.
Nyilvánvaló azonban, hogy ennek ellenére is előfordulhatnak anyaghibák, meghibásodások, nem beszélve a rendeltetésszerű használat során természetes elhasználódásról, kopásról. Ezért nagyon fontos, hogy az általunk értékesített termékekhez megbízható és rugalmas szervizháttér tartozzon
Cégünknél nagy figyelmet fordítunk a szervizszolgáltatás minőségére, hiszen berendezéseink megbízható üzemeltetése nagyon fontos, mivel az üzemeltetőknél az esetleges pár órás termeléskiesés is nagy veszteséget okozhat.
Szervizes kollégáink folyamatosan készenlétben állnak a meghibásodások elhárítására. Szakembereink több mint 20 éve dolgoznak a vízkezelésben. Az ez idő alatt megszerzett szakértelem és tapasztalat nagymértékben hozzájárul cégünk sikeres működéséhez. A szervizes szakembereinket rendszeres tréningeken képezzük a legújabb technológiai megoldások megismerése érdekében, így rugalmasak és jól képzettek, ezért mindig a megrendelő igényeihez legközelebb álló megoldást tudják biztosítani. Mindemellett a modern technika minden vívmányát is igyekszünk a magunk, és így megrendelőink szolgálatába állítani.

 

Szerviz elérhetőség:

Ügyfélszolgálat:0623/430-480