house_hg
Vízszűrés
Vízlágyítók
Vízkőmentesítés
Fűtési rendszerek védelme

A BWT víztisztítóival, vízlágyítóival, vízszűrőivel kiváló vízminőséget biztosíthat otthona számára.

A vízművek tiszta és biztonságos ivóvízzel látják el a lakosságot. Azonban gyakorta van szükség karbantartási munkálatokra, illetve új hálózatok bekötésére a helyi vízellátó rendszerbe, miáltal szennyezőanyagok, rozsdarészecskék, homokszemcsék és vízkődarabkák kerülnek a lakossági vízvezeték-hálózatba. Emellett a Magyarország számos településén a kemény víz okozta kiválások, lerakódások is kihívást jelentenek. A következmény nemcsak a kellemetlen látvány, hanem a költséges javításoktól kezdve a megnövekedett energiaköltségeken és eldugult csöveken át a háztartási gépeket károsító vízkőlerakódásokig terjed.

 

Az ivóvíz minőségi követelményeit számos EU irányelv és jogszabály is meghatározza. Ezek többek között kikötik, hogy az ivóvíz színtelen, szagtalan, tiszta, hideg, kellemes ízű és élvezettel fogyasztható kell, hogy legyen. Ezen felül kórokozó-mentesnek kell lennie, és nem jelenthet veszélyt az egészségre.

 

BWT vízkezelő, víztisztító berendezéseket kínál otthona számára 

 

Európa vezető víztechnológiai vállalataként szakmai partnereinkkel, vízvezeték szerelőkkel és kiskereskedelmi viszonteladói hálózatokkal együttműködve minden igényt kielégít vízkezelési megoldásokat kínálunk otthona számára. Víztisztító, vízszűrő és vízlágyító termékeinket azok számára terveztük, akik értékelik a higiéniát, és szeretnék viztel érintkező berendezéseiket megóvni az szennyeződáésektől, a vízkőtől és a korróziótól, illetve akik számára fontos otthonukban a kifogástalan vízminőség. 

  

Víz-szakértő partnerként, a BWT minden vízkezelési technológiával kapcsolatos terméket forgalmaz: az alapvető vízszűrő technológiáktól a gyakran elengedhetetlen vízlágyító (ioncserés), illetve alternatív vízkőmentesítési és korrózióvédelmi technológiákig.

Ügyfélszolgálat

Forródrót: 06-80-205-299

 

Tudni szeretné, hogy Önnél milyen a vízkeménység?


Vízkeménység tesztet & brossúra kérésre


Otthona számára keresi az ideális vízkezelési megoldást?

 


Kérje ajánlatunkat!

BWT szakembert keres?

Találja meg az Önhöz legközelebbi BWT AQAMester szakemberünket!

Együtt biztos megtalálják az ideális vízkezelési megoldást otthona számára! Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, berendezések beszerelése, beüzemelése, karbantartása, szerviz-szolgáltatások.

 

BWT E1 higiénia vízszűrő

BWT E1 higiénikus vízszűrő A BWT új „egy-kezes” higiénia vízszűrőjével pofon egyszerű a szűrő tisztántartása: egy mozdulattal elzárható a víz és a szűrőbetét cseréje másodpercek alatt elvégezhető.