1
2
3
Víztisztítás konyha & fürdőszobákhoz
Vízkezelés otthona számára

Vízkezelés lakásokhoz, családiházakhoz!

A vízmű a lehető legjobb minőségű ivóvízellátást biztosítja otthonunk számára. Ennek ellenére a homok- és rozsdaszemcsék kerülhetnek be a vízvezetékrendszerbe a csatlakozási pontokon, illetve a karbantartás során. Emellett sok helyen a vízkő kiválás is gondot okoz. A lehetséges következmények a drága javítástól a megnövekedett energiaköltségeken át az eldugult csövekig terjednek, nem beszélve a háztartási berendezésekben, szerelvényekben és a zuhanyrózsában lerakódó vízkőről.

 

A BWT háztartási vízkezelő, vízlágyító termékei otthonunkban a különböző felhasználási területek széles skálájához garantálják a kíváló vízminőséget: a zuhanyzáshoz és kádfürdőhöz extra élvezetet nyújtó selymesen lágy BWT víztől a tiszta, ásványi anyagokban gazdag csapvízen át a vízkő és korrózió elleni tökéletes védelemig. A BWT szabadalmazott vízszűrő, vízlágyító és vízkőmentesítő berendezései, a fűtési rendszerek védelmére szolgáló készülékek és vegyszerek együttesen kiváló védelmet nyújtanak a vízvezetékrendszereinek, napkollektorainak, fűtési- és háztartási berendezéseinek számára.

 

Konyhai ivóvízszűrő berendezések révén Ön is (v)íz-szakértővé válhat: a közönséges csapvizet kiváló minőségű ivóvízzé varázsolharja otthonában, mert eltávolítják az illat- és ízrontó anyagokat (pl. klór) és színezőanyagokat (pl. talajrészecskék) a vízből. A BWT trendi fürdőszobai termékei egy pillanat alatt szükségtelenné teszik a zuhanykabinok, szaniterek, szerelvények és csempék fáradságos súrolását és sikálását, méghozzá vegyszerek használata nélkül.

 

Több mint 20 éves vízkezelői tapasztalattal és több ezer telepített vízlágyító, vízszűrő berendezéssel a hátunk mögött, széles termékpalettánkkal megfelelő partner vagyunk minden ügyfél számára - legyen az háztulajdonos, építész, tervezőmérnök, önkormányzat, vagy a szállodaipar. A rendszer megrendelésétől fogva szakembereink csapata megbízható partnerként mindig a vevő rendelkezésére áll. Vízkezelő rendszereink biztonságos és higiénikus vizet biztosítanak családi háza, lakása számára.

Tudni szeretné milyen a vízkeménység Önnél? 


Kérje ingyenes brosúránkat a vízkeménység teszt csíkkal.
 


Otthona számára keresi az ideális vízkezelési megoldást?

 

Kérje ajánlatunkat!

 

BWT szakembert keres?

 


 

Együtt biztos megtalálják az ideális vízkezelési megoldást otthona számára! Helyszíni felmérés, szaktanácsadás, berendezések beszerelése, beüzemelése, karbantartása, szerviz-szolgáltatások.


 

Üzembehelyezés

A BWT által forgalmazott vízlágyító berendezések esetében a garancia feltétele a szakember általi üzembe helyezés, amelyek költsége a vásárlót terheli, azokat a vételár nem tartalmazza.

 

További részletek

 

Műszaki segítségre van szüksége?

Hívja ingyenesen hívható zöld számunkat: 06 80 205-299