vissza

BWT AQA perla Delux vízlágyító

Termék információ

  • Elegáns design és csúcstechnológia!
  • Lágyvíz a hét minden napján, 24 órában az folyamatos üzemű vízlágyító berendezésnek köszönhetően.
  • Energia-takarékos és gazdaságos üzemeltetés a központi mikroprocesszor vezérléssel és az új Smart Metering regenerálási rendszerrel, amely takarékos sófelhasználást tesz lehetővé.
  • BIO funkció: beépített gyantaágy fertőtlenítés, mely biztosítja a higiénikus gyantatöltetet.
  • Kiváló választás 1-12 főből álló háztartások számára és a napi csúcsvízigény idejére.
további részletek a termékről

BWT AQA perla Delux – kényeztető BWT víz lágysága minden érzékünkre hat.

Képzelje el, hogy kinyitja a vízcsapot, amelyből a BWT lágyvíz csordogálva simogatja kezét, kellemes lágysága kényezteti bőrét. Így zuhanyozás és fürdés így simogató – kényeztető élménnyé válhat, a amely után egy páratlanul puha fürdőköpenyébe bújhat, hiszen a mosott ruháknál is segíthet a lágy víz, azok megőrizzék pihe-puha tapintásukat.

A selymesen lágyvíz megóvja fürdőszobáját és konyháját

A zuhanyfalakon, csempéken és szerelvényeken kialakuló vízkőlerakódás nemcsak kellemetlen látványt nyújt, hanem lerövidíthetik a berendezések hasznos élettartamát is. A BWT lágyvíz képes a vízkő kiválását megakadályozni és segítségével fürdőszobájának ragyogását is megőrizheti.* A vízkőképződés befolyásolja a csővezetékek és a teljes vízellátó rendszer állapotát, ezért pénztárcájára nézve is súlyos következményekkel járhat. A kemény víz leküzdésére hatékony módszert jelenhet az AQA Perla vízlágyító termékcsalád valamely tagjának beépítése jelentheti!

*a keményvíz használatához képest.

There is no video available.
There is no download available.