vissza

BWT bestaqua 270

Termék információ

  • Tiszta vizet termel online és offline üzemmódban
  • Integrált, speciális RO membrán leöblítéssel rendelkezik és beépíthető a (mosogató)pult alá
  • Teljesítménye 100-400 l/h
további részletek a termékről

BWT bestaqua 271 - 274

Kompakt – „minden egy csomagban” – fordított ozmózis berendezés

BWT bestaqua 271 – 274 kompakt típusú berendezései tökéletesen kezelt vizet biztosítanak autómosók, kazánok, gőzgenerátorok, távfűtőművek számára, valamint nyomtatókhoz, autoklávokhoz, szárító berendezésekhez, stb. szükséges párásítás során.

A speciális, integrált RO membrán leöblítéssel kiváló vízminőséget érhetünk el. A BWT PERMAQ compact 271 - 274 típusú berendezések helytakarékosak és könnyen beépíthetőek a (mosogató)pult alá.

Ez a kompakt, felhasználóbarát berendezés teljesen integrált – 270 literes – permeátum-tartállyal és elosztó rendszerű szivattyúval rendelkezik. Offline üzemmódban teljesítménye eléri a 100-400 l/h-t, sóvisszatartása 97, a permeátum-kihozatala pedig 75 százalékos.

A BWT bestaqua berendezések kiválasztását, méretezését és betervezését minden esetben bízzák szakembereinkre, akik készséggel állnak rendelkezésükre. Kérje ajánlatunkat! Tovább kapcsolatfelvételhez. 

Ha szeretné, hogy egyedileg tervezzük meg vízelőkészítő-berendezését, küldje el faxon e-mail-en kitöltve az itt letölthető kérdőívet:
Adatlap RO (fordított ozomozisos) vízkezelő rendszerhez 

There is no video available.
There is no download available.