vissza

BWT PERMAQ Pico Duo 20 - 70

Termék információ

 • Kétfokozatú fordított ozmózisos berendezés a víz sótalanításához.
 • Akkor ajánlott, amikor egyfokozatú RO-nál alacsonyabb sótartalmú kezelt vízre van szükség.
 • < 5 µs/cm vezetőképességű víz előállításához
 • Eltávolítja a legtöbb vízben oldható és nem oldható szennyeződést (pl. sók, kolloidok, lebegő szilárd anyagok, kórokozók, lázkeltő anyagok)
 • A termékcsaládhoz tartozó két berendezéstípus a legnagyobb sóvisszatartást biztosítja és ultratiszta vizet állít elő.
további részletek a termékről

BWT PERMAQ® Pico Duo (AS) 20 - 70

Sokoldalú fordított ozmózis berendezés tiszta víz előállításához

A BWT a 100-1300 l/h teljesítményű PERMAQ® Pico termékcsaládjával olyan új típusú, sokoldalú fordított ozmózis berendezéseket kínál, melyek lehetővé teszik, hogy a tiszta vizet pontosan ott állítsuk elő - ráadásul takarékosan –, ahol arra szükség van.  

BWT PERMAQ® Pico Duo kétfokozatú fordított ozmozisos berendezés esetén 2 db RO berendezés van egymással sorba kötve. A második fokozatú RO berendezés tápvízként az elsőfokozat permeatumát sótalanítja tovább. Így alacsonyabb vezetőképesség érték érhető el.

Az ultrakompakt, moduláris felépítésű PERMAQ® Pico berendezések beépíthetők a pult alá. A szennyeződések elleni védelmet szolgálja a kis mennyiségű pangó folyadék kezeléséhez szükséges – beépített – csatlakozás, valamint a Full Fit (teljesen illeszkedő) rendszerű felépítés. A teljesen automata PERMAQ® Pico készülékek a meglevő vízkezelő sorba is beépíthetők.

AS (Anti-Scaling) opció: Megelőző lerakódásgátló vegyszeres adagolással

A legmodernebb membrántechnológiának és a speciális fejlesztésű hidraulikus rendszernek köszönhetően a BWT PERMAQ® Pico DUO fordított ozmozisos készülékek üzemeltetése most még hatékonyabb és takarékosabb. A továbbfejlesztett Full Fit felépítés kiváló minőségű vizet garantál. A tápvíztől függően a termékcsalád valamennyi tagjának permeátum kihozatala elérheti akár a 80 százalékot. Így takarékoskodunk a vízzel és megóvjuk a környezetet is. 

A BWT PERMAQ® Pico DUO valós idejű kijelzőjéről leolvasható a tiszta víz minősége. Vezérlőpanelje egyértelműen jelzi az üzemi folyamatokat, valamint azokat a be- és kimenő adatokat, melyek számos ipari vízkezelési területen, online vagy offline üzemmódban is alkalmazhatók, igény szerint beállíthatók. A készülékekre felszerelhetünk integrált áramlásmérőt és az aktuális térfogatáramot mutató kijelzőket.

Offline üzemmód esetén a készülék a permeátumot szabad kifolyással egy puffer tartályba termeli.

Online üzemmód esetén a permeátum nyomással jut a felhasználás helyére.

A BWT PERMAQ Pico Duo két berendezést kombinál, melyeket sorban üzemeltethetünk, hogy igény szerint biztosítani lehessen a nagy sóvisszatartást és az ultratiszta vizet, pl. a kórházakban sterilizálási célokból. Innovatív vezérlése gondoskodik az automatikus letisztításról és az időszakonkénti öblítésről. 

Valamennyi BWT PERMAQ® Pico típust kiegészíthetjük teljesen tömített BWT AQUA Flex permeátum tartályokkal is, a kezelt víz tárolására.

Mivel a berendezések rendkívül kompakt kivitelűek, a legkisebb helyen is elférnek.

Fő tulajdonságok:

 • hűtő- és légkondicionáló berendezések pótvízellátásához
 • gőzgenerátorok és fűtési rendszerek tápvízellátásához
 • laboratóriumokban használt víz kezeléséhez
 • mosó- és mosogatógépek vizének biztosításához
 • élelmiszer- és kozmetikai iparban használt víz előállításához
 • a gyógyszeriparban és a félvezetők gyártásához szükséges víz előállításához
 • ivó- és üzemi víz előállításához (nagy sótartalmú víz kezeléséhez)

 

A BWT PERMAQ® Pico berendezések kiválasztását, méretezését és betervezését minden esetben bízzák szakembereinkre, akik készséggel állnak rendelkezésükre. Vállaljuk meglévő szűrőberendezésekben a szűrőanyag cseréjét. Kérje ajánlatunkat! Tovább kapcsolatfelvételhez. 

Ha szeretné, hogy egyedileg tervezzük meg vízelőkészítő-berendezését, küldje el faxon e-mail-en kitöltve az itt letölthető kérdőívet:

Adatlap RO (fordított ozomozisos) vízkezelő rendszerhez 

 

There is no video available.
There is no download available.