vissza

BWT PERMAQ pico (AS) 10 – 70

Termék információ

 • Fordított ozmózisos berendezés a víz sótalanításához
 • Eltávolítja a legtöbb vízben oldható és nem oldható szennyeződést (pl. sók, kolloidok, lebegő szilárd anyagok, kórokozók, pirogének - lázkeltő anyagok)
 • ultrakompakt, moduláris
 • teljesítmény: 130-2000 l/h
 • offline / online üzemmód
további részletek a termékről

BWT PERMAQ® Pico (AS) 10 - 70

Sokoldalú fordított ozmózis berendezés tiszta víz – sótalan víz - előállításához

BWT a 130-2000 l/h teljesítményű PERMAQ® Pico fordított ozmózisos termékcsaládjával olyan új típusú, sokoldalú fordított ozmózisos berendezéseket kínál, melyek lehetővé teszik, hogy a tiszta vizet pontosan ott állítsuk elő - ráadásul takarékosan –, ahol arra szükség van.  

AS (Anti-Scaling) opció: Megelőző lerakódásgátló vegyszeres adagolással

Az ultrakompakt, moduláris felépítésű PERMAQ® Pico RO berendezések beépíthetők a pult alá. A szennyeződések elleni védelmet szolgálja a kis mennyiségű pangó folyadék kezeléséhez szükséges – beépített – csatlakozás, valamint a Full Fit (teljesen illeszkedő) rendszerű felépítés. A teljesen automata PERMAQ® Pico RO készülékek a meglevő vízkezelő sorba is beépíthetők.

A legmodernebb membrántechnológiának és a speciális fejlesztésű hidraulikus rendszernek köszönhetően a BWT PERMAQ® Pico fordított ozomozisos készülékek üzemeltetése most még hatékonyabb és takarékosabb. A továbbfejlesztett Full Fit felépítés kiváló minőségű vizet garantál. A tápvíztől függően a termékcsalád valamennyi tagjának permeátum-kihozatala elérheti akár a 80 százalékot. Így takarékoskodunk a vízzel és megóvjuk a környezetet is.

A BWT PERMAQ® Pico fordított ozmózisos berendezés valós idejű kijelzőjéről leolvasható a tiszta víz minősége. Vezérlőpanelje egyértelműen jelzi az üzemi folyamatokat, valamint a be- és kimenő adatokat, melyek számos ipari vízkezelési területen fontosak. Ezek igény szerint beállíthatóak. Offline és online üzemmódban egyaránt működtethető.

Offline üzemmód esetén a készülék a permeátumot szabad kifolyással egy puffer tartályba termeli.

Online üzemmód esetén a permeátum nyomással jut a felhasználás helyére.

A készülékekre felszerelhetünk integrált áramlásmérőt és az aktuális térfogatáramot mutató kijelzőket.

Valamennyi BWT PERMAQ® Pico típust kiegészíthetjük teljesen tömített BWT AQUA Flex permeátum tartályokkal is, a kezelt víz tárolására.

Mivel a berendezések rendkívül kompakt kivitelűek, a legkisebb helyen is elférnek.

Fő tulajdonságok:

 • hűtő- és légkondicionáló berendezések pótvízellátásához
 • gőzgenerátorok és fűtési rendszerek tápvízellátásához
 • laboratóriumokban használt víz kezeléséhez
 • mosó- és mosogatógépek vizének biztosításához
 • élelmiszer- és kozmetikai iparban használt víz előállításához
 • a gyógyszeriparban és a félvezetők gyártásához szükséges víz előállításához
 • ivó- és üzemi víz előállításához (nagy sótartalmú víz kezeléséhez) 

 

A BWT PERMAQ® Pico berendezések kiválasztását, méretezését és betervezését minden esetben bízzák szakembereinkre, akik készséggel állnak rendelkezésükre. Vállaljuk meglévő szűrőberendezésekben a szűrőanyag cseréjét. Kérje ajánlatunkat! Tovább kapcsolatfelvételhez.

Ha szeretné, hogy egyedileg tervezzük meg vízelőkészítő-berendezését, küldje el faxon e-mail-en kitöltve az itt letölthető kérdőívet:

Adatlap RO (fordított ozomozisos) vízkezelő rendszerhez 

 

There is no video available.
There is no download available.