vissza

BWT E1 HWS „egykezes“ higiénia vízszűrő

Termék információ

 • A szűrőegység egyszerűen cserélhető, nem kellenek hozzá szerszámok, nincs rendetlenség és szétfröccsenő víz.
 • A víz automatikusan elzárható egyetlen karral.
 • A vízzel közvetlenül érintkező alkatrészekhez nem kell hozzányúlni. Higiénia trezorként működik a tiszta szűrőbetét tartalmazó pohár.
 • Könnyen kizárható a vízhálózatból a csere idejére.
további részletek a termékről

BWT E1 egykezes higiénia vízszűrő – A vízszűrés higiénikusabb, egyszerűbb és biztonságosabb, mint valaha

Sokféle vízszűrő létezik a piacon: cserebetétes vízszűrő, visszamosható vízszűrő, automataszűrő. Ezek feladata minden esetben ugyanaz: tisztítsa meg a vizet a lebegő szennyeződésektől. Ám ez csak az érem egyik oldala. Nem elég csak ezeket a vízszűrőket beépíteni. A vízszűrők beépítésén kívül fontos, hogy azok megfelelően karban is legyenek tartva - a betéteket cseréljük, a vízszűrőelemeket mosassuk vissza - hisz csak így képesek ellátni funkciójukat.

Sajnos, a ma kapható berendezések többségének közös jellemzője, hogy bonyolult a szűrőbetét bizonyos időközönként javasolt átöblítése, illetve cseréje, amit a felhasználók ezért gyakran el sem végeznek.

Ez súlyos problémát jelent a vízcsap higiéniája szempontjából. A BWT azonban kifejlesztett egy ügyes megoldást, az egykezes vízszűrőt. Ez az innovatív védőszűrő könnyű használatot és higiéniai előnyöket nyújt.

A vízszűrő cseréje olyan egyszerű, hogy még a műszaki dolgokban kevésbé jártas felhasználó is pár másodperc alatt, három lépésben elvégezheti.

 • Oldja ki a vízellátást mindkét irányban elzáró zárószerkezetet.
 • Emelje fel a kart, hogy a higiénikus szűrőpoharat automatikusan kidobja.
 • Illessze be az új szűrőpoharat a betéttel majd zárja le és reteszelje be a kart. A feladatot ezzel elvégezte.

 

Mindez kevesebb, mint 30 másodpercet vesz igénybe.

Önnek nem kell kézzel megfognia a szűrőbetétet, amely extra higiéniai biztonságot nyújt. A szűrőelemet tartalmazó szűrőcsésze olyan védelmet ad, mint egy higiéniai trezor.

A BWT ezzel az újszerű megoldással minimálisra csökkentette a hagyományos vízszűrőkkel kapcsolatban felmerülő egészségügyi kockázatokat. Emellett a „higiénikus trezor” cseréje közben nem kell tartani attól sem, hogy kifröccsen a víz, vagy hogy a szárazonfutás károsítja a berendezést. Ha esedékes a szűrőegység cseréje, a szűrőn elhelyezett LED-kijelző vagy egy emlékeztető e-mail hívja fel a felhasználó figyelmét. További előnyt jelent, hogy az E1 egykaros szűrő regisztrálása esetén a termékre 10 év garanciát nyújtunk.

BWT E1 HWS (házi vízellátó állomás)

A BWT E1 „egykezes” higiénia vízszűrőt nyomásszabályzóval együtt szállítjuk. Feladata, hogy egyrészt csökkentse a víznyomást, másrészt, hogy beállítsa azt a – főként házi vízellátó rendszerekben megkívánt – kilépőnyomásra. Az egyenletes és megfelelő szintű nyomás segít megőrizni a házi vízrendszert alkotó szerelvények és gépek állapotát, miközben lehetővé teszi a vízfogyasztás mértékének akár 50 százalékos csökkentését és a zajszint minimalizálását.

Fő tulajdonságok:

 • a szűrőegység egyszerűen cserélhető, nem kellenek hozzá szerszámok, nincs rendetlenség és kifröccsenés
 • a víz automatikusan elzárható egyetlen karral
 • a vízzel közvetlenül érintkező alkatrészekhez nem kell hozzányúlni
 • megfelel a HACCP (Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok) élelmiszeripari szabvány előírásainak
 • a szűrőegység cseréjére a szűrőn elhelyezett LED-kijelző vagy emlékeztető e-mail hívja fel a figyelmet
 • beépített nyomásszabályzóval
 • ¾” – 1” csatlakozó méretig, 100µm-es szűrő finomság

>> BWT kereskedő partnerek címei

There is no video available.
There is no download available.