Kiváló ízek és ragyogóbb tisztaság

BWT víztechnológia a vendéglátás és turizmus terén.

 

Gyakran elég egy pillantás az enteriőrre, az evőeszközök tisztaságára, gyakran elég egy korty, vagy egy falat étel, hogy megszeressünk, vagy épp megutáljunk egy éttermet.


Megszoktuk a jót?

Ma már sokunknak otthon is csúcsminőségű kávégépe van, és folyamatosan kísérletezünk az otthoni gasztronómiai nívó emelésével. Hozzá vagyunk szokva a telt zamatú, forró italokhoz, ételekhez, így egy étterem- vagy kávézótulajdonos sem engedheti meg magának, hogy ennél alacsonyabbra tegye a lécet, mind gasztronómiai, mind higiéniai szempontból.

 

Finomabb kávé? Gyorsabb mosogatás?

A jó végeredmény eléréshez elengedhetetlen, hogy az ételek és italok alapanyagául használt víz keménységi foka, íze és szaga optimális minőségű legyen.

 

Idevágó, érdekes adat, hogy a pl. a kávé 97-98%-a víz, és - ugyan az aroma java része a kávéőrleményből származik-, cseppet sem mindegy milyen vízben oldjuk ki azt. A kávé és a tea élvezeti értékét jelentősen befolyásolja a víz minősége, ezért mindig friss, tiszta és lehetőleg lágy vizet használjunk! A kemény, klóros víz a kávé esetében kellemetlen mellékízt eredményezhet.
Érdemes kipróbálni, de a mosogatásnál is.

Ha nem felel meg a mosogatás eredménye, - az éttermek, vendéglátóhelyek üzemeltetői -, legtöbbször a gépet szokták hibáztatni. Pedig gyakran a vízminőség a hibás. A poharakon, evőeszközökön és edényeken lerakódó vízkő és só csökkenti azok élettartamát. A jó hír, hogy megfelelően optimalizált vízzel, hatékonyabb a mosogatás, elhagyható a végső fényesítés, vagyis kezelt vízzel munkaerőt, így pénzt takaríthatunk meg.
A legjobb ízek alapja: a finom víz.

 

BWT water+more bestmax szűrőpatron

A BWT water+more bestmax szűrőpatronjai magas igényeknek és előírásoknak megfelelő, precízen optimalizált vízminőséget biztosítanak, a legkifinomultabb ízlésű vendégeknek is meglepetést okozva.

 

A BWT W+M BESTMAX vízszűrők például célzottan csökkentik a víz karbonát-keménységét, és kiszűrik a vízben lebegő szennyeződéseket, ugyanakkor megőrzik azokat az anyagokat, amelyek – a kávé és tea esetében – az aroma optimális felszabadulásához, kiteljesedéséhez szükségesek. A BESTMAX vízszűrővel kezelt víz emellett hatékonyan védi a kávégépeket, étel- és italárusító automatákat, valamint a kombi gőzölőket a vízkőlerakódástól. Ily módon egyszerűen megspórolhatóak a javítási költségek.

 

BWT Bestaqua 60/61/62

Nagykonyhai mosogatás tökéletesen, gyorsan, költséghatékonyan: piacon először kapható a Bestaqua teljesen automata, fordított ozmózisos (RO) berendezés.

 
Különlegessége, hogy a mosogatáshoz használt nyers vízből, a berendezés segítségével, eltávolítjuk a vízkövet és egyéb ásványi anyagokat. Ennek eredményeképp poharak csillognak, a mosogatószer hatékonysága növekszik.
A folyamat során csak szinte a tiszta H2O-t ereszti át a membrán.

 

Korábban ez a technológia jelentős mennyiségű elmenő szennyvízzel járt együtt. Az új BWT Bestaqua 60/61/62 típusú berendezésekkel azonban nagymértékben csökken a szükségtelen vízfelhasználás.

 

A berendezés további előnye, hogy azonos kapacitás mellett – feleakkora a helyigénye, mint korábbi berendezéseknek.

 

BESTAQUA RO 60/61/62

megoldás nagykonyhai mosogatás technika vízkezelésére

 

 

Műszaki termék dokumentáció:

 

BWT Bestaqua 60/61/62 fordított ozmozisos berendezés műszaki termék adatlapja

 

 

Just add water BWT BESTAQUA bemutató film

 

 

BWT Water+More

precízen optimalizált vízminőséget biztosítanak a nagykonyhai gépek egyedi igényeihez.

 

 

 

BWT Water+More patron ismertető:

 

BWT Bestmax termék ismertető

 

BWT Bestmax Premium termék ismertető