Adatbekérő lapok

Szerviz, karbantartás

 

Tisztelt Ügyfelünk!

A BWT Hungária Kft.-nél fontos számunkra, hogy olyan színvonalas és megbízható termékeket forgalmazzunk, amelyeknél minél ritkábban okozzanak az ügyfeleiknek kellemetlenséget egy meghibásodás folytán.
A legnagyobb igyekezetünk ellenére is történhetnek meghibásodások, üzemzavarok. Ilyenkor a lehető legrövidebb időn belül igyekszünk a segítségére lenni!

Kérjük kattintson rá, töltse ki a online szerviz bejelentő űrlapot és küldje vissza részünkre, ha meghibásodást vagy karbantartási igényét szeretné bejelenteni:

 

Szerviz, karbantartás igény bejelentő űrlap

 

Országos BWT márkaszerviz hálózattal rendelkezünk, hogy minél előbb elhárítsuk a problémát és biztosítsuk az által forgalmazott vízlágyító, vízszűrő és vízkezelő berendezéseket a biztonságos és rendeltetésszerű üzemletetés
Az űrlap kitöltés után Szervizes kollégáink hamarosan felkeresik Önt a részletek és időpont egyeztetés miatt.

 

Beüzemelés

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Köszönjük hogy a BWT vízkezelő berendezését választotta!

Kérjük kattintson rá töltse ki az alábbi online űrlapot, amivel igényelheti BWT márkaszervizünknél a vízkezelő berendezésének a szakszerű üzembe-helyezését.

Beüzemelési igény bejelentő űrlap

 

Az űrlap kitöltés után Szervizes kollégáink hamarosan felkeresik Önt a részletek és időpont egyeztetés miatt.

 

Ajánlatkérés

 

Ha szeretné, hogy igényeire szabottan kiválasztanánk vízkezelő berendezését és elkészítenénk rá árajánaltunkat, küldje el faxon vagy e-mail-en kitöltve az itt letölthető kérdőívünket:

 

BWT adatbekérő lap árajánlatkéréshez.pdf