Vízanalízis

Ha szeretnének a vízminőségről tájékozódni, szívesen elvégezzük az Önök számára a vízanalízist. Kútvíz, speciális technológiai víz esetén szinte elkerülhetetlen a megfelelő vízkezelés technológia kiválasztásához a nyers víz pontos összetételének a megismerése. Ilyenkor vízanalízis elvégzésre van szükség. A BWT Hungária Kft. ezeket a mérésesekre kínál lehetőséget, szorosan együttműködve egy neves, akkreditált laboratóriummal.

Ehhez mindössze az alábbi vízanalízis lehetőségek közül kell választaniuk. Kérjük, ügyeljenek arra, hogy az aktuális és érvényes adatokat adják meg.

    

   Kémiai-fizikai ivóvíz-vizsgálat és a berendezés méretezése:

   A vizsgálati eredmények mellett egy egyedi ajánlat formájában az optimális vízkezelési megoldás leírását is átadjuk. Ennek feltétele a komplett kitöltött kérdőív. A kémiai-fizikai ivóvíz-vizsgálat az alábbi paraméterekre terjed ki:

    

   Általános vízkémiai paraméterek (+ As opció): ára: 19 900 Ft

   pH, fajl. el. vezetőképesség, KOIps, bromid, fluorid, klorid, nitrát, nitrit, szulfát, foszfát, ammónium, p-lúgosság, m-lúgosság, karbonát-ion, hidrogén-karbonát-ion, hidroxid-ion, keménység, Ca, Fe, K, Na, Mg, Mn

    

   As - arzén opció:

    

Általános vízkémiai paraméterek + szűkített mikrobiológia (+ As opció): 29 000 Ft

pH, fajl. el. vezetőképesség, KOIps, bromid, fluorid, klorid, nitrát, nitrit, szulfát, foszfát, ammónium, p-lúgosság, m-lúgosság, karbonát-ion, hidrogén-karbonát-ion, hidroxid-ion, keménység, Ca, Fe, K, Na, Mg, Mn, telepszám 22 °C-on, E. coli, Coliform

   

  As - arzén opció:

Általános vízkémiai paraméterek + bővített mikrobiológia (+ As opció): 34 000 Ft

pH, fajl. el. vezetőképesség, KOIps, bromid, fluorid, klorid, nitrát, nitrit, szulfát, foszfát, ammónium, p-lúgosság, m-lúgosság, karbonát-ion, hidrogén-karbonát-ion, hidroxid-ion, keménység, Ca, Fe, K, Na, Mg, Mn, telepszám 22 °C-on, E. coli, Coliform, Enterococcus, Pseudomonas aeruginosa

 

As - arzén opció:

 

FIGYELEM! Ez a vizsgálat nem terjed ki a bakteriológiai vizsgálatra, melyet csak államilag elismert vizsgálóhelyek hajthatnak végre.

 

Kapocsolatfelvétel:

Kérjük,írja meg nekünk, hogy melyik típusú analízist szeretné megrendelni. A mintavételi csomag részleteivel kapcsolatban műszakis kollégánk hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

Keressen bennünket akkor is ha bármi kérdése merül fel a vízanalízisekkel kapcsolatban.

 

A feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák

 

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: BWT Kapcsolat

 

Keresztnév * Vezetéknév * E-mail *
Utca *
Ir.szám *
Város *
Telefonszám
Ország
üzenet *
Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt!