BWT-Partner kereső

Kérem adja meg irányítószámot, és megmutatjuk az Önhöz legközelebb eső BWT Mester fokozattal rendelkező szerelőt és szakkereskedő partnereinket.

 

A BWT szakkereskedők bemutató termeiben Önnek lehetősége van megnézni a BWT termékeket, kiválasztásban és műszaki segítség nyújtásban pedig az ottani értékesítő kollégák maximálisan tudnak Önnek segíteni.

 

A BWT Mester fokozattal rendelkező szakemberek olyan vízvezeték szerelők, akik maximális segítséget tudnak Önnek nyújtani a megfelelő BWT vízkezelés technológia kiválasztásában, beszerelésében és üzembehelyezésében

 

 

 

BWT Mester -

 az Ön partnere a vízkezeléseben

Nincsen megbízható szerelője, aki új vízlágyító, vízszűrő berendezését beépítené? Szüksége lenne egy olyan szakemberre, aki a helyszíne felméri, hogy mekkora és milyen típusú berendezésre lenne szüksége? És milyen átalakítással járna a beszerelés?

 

Legyen szó otthona vízlágyításáról, vízszűréséről vagy ivóvízének kezelésről, a BWT Mesterek (vízvezeték szerelők) kíváló segítséget tudnak nyújtani Önnek! 

 

A legtöbb BWT Mester több mint 10 éve használja munkája során a BWT termékeket. Folyamatos képzések alatt pedig megismerik a legújabb technikai újdonságokat, hogy Önönknek igényeire szabott megoldást kínáljanak!

 

 

 

Segítségre van szüksége?

Hívjon bennünket:

BWT Kapcsolat