Fókuszban a K+F

A BWT vízkezelő rendszerei

 

A BWT modern vízkezelő rendszereket és szolgáltatásokat kínál az ivóvíz, a gyógyszeripari és technológiai víz, a fűtővíz, a kazántápvíz, a hűtővíz, a légkondicionáló víz és a medencevíz kezelésére. 

 

Annak érdekében, hogy a vízkezelés minden területén technológiai fölényt szerezzünk, a BWT innovációs központjai folyamatos kutató-fejlesztő, illetve optimalizáló munkát végeznek a vízkezelés minden területén:
Például a szűréstechnológia- vízszűrés, a szűrőanyagok, a sótalanító, vízlágyító, karbonátmentesítő ioncserélő rendszerek, a membrántechnológiák (mikro-, ultra- és nanoszűrés, fordított ozmózis), a tiszta-gőzfejlesztők, az ioncserélő membránok, az elektrolízis, az elektrodialízis, az elektrodeionizáció, illetve a klórdioxid fejlesztő és adagoló berendezések terén, melyeket világszerte alkalmazunk a kiváló minőségű.víz előállítására.

 
A BWT K+F csapatai csúcstechnológiát és a legújabb eljárásokat és anyagokat alkalmazzák gazdaságos és környezetbarát termékeink megalkotásához. Egyik legfőbb célunk termékeink energiafogyasztásának csökkentése a CO2 kibocsátás csökkentése érdekében.