BWT cégcsoport

BWT – For You and Planet Blue.- ez fejezi ki legjobban célkitűzésünket, hogy környezetbarát és gazdaságos vízkezelési megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesszünk. Vállalatunkat 1990-ben alapítottuk, hogy ennek a feladatnak szenteljük minden tudásunkat és energiánkat. Azóta a BWT termékei és eljárásai világszerte meghatározták a technológiai színvonalat, és mára a Best Water Technology Group Európa vezető víztechnológiai vállalkozása.

 

Több mint 2700 alkalmazottunk dolgozik azért, hogy a háztartások, az ipar, a kereskedelem, a szállodák és közösségek számára a lehető magasabb szintű biztonságot, higiéniát és egészséget nyújhassuk a víz - az életelixír - mindennapos használata során, innovatív, gazdaságos és környezetbarát vízkezelési technológiáink segítségével.

 

A BWT az alábbi felhasználási területekhez kínál vízkezelő termékeket, vízkezelő, víztisztító rendszereket és szolgáltatásokat:

 

Annak érdekében, hogy a vízkezelés minden területén technológiai vezető szerepet töltsünk be, a BWT innovációs központjai folyamatos kutató-fejlesztő, illetve optimalizáló munkát végeznek a következő területeken: a szűréstechnológia, a szűrőanyagok, a sótalanító, vízlágyító, karbonátmentesítő ioncserélő rendszerek, a membrántechnológiák (mikro-, ultra- és nanoszűrés, fordított ozmózis), a tiszta-gőzfejlesztők, az ioncserélő membránok, az elektrolízis, az elektrodialízis, az elektrodeionizáció, illetve a klór-dioxid fejlesztő és adagoló berendezések terén. Ezeket világszerte alkalmazzuk a kiváló minőségű víz előállítására. Az üzemanyagcellákhoz fejlesztett egyedülállóan nagy teljesítményű membránjaival a BWT a 21. század tiszta és fenntartható energiaforrásainak tervezésében is részt vesz.

 

Az Európában gyártott BWT vízkezelő termékek már felhasználók millióinál bizonyítottak, a háztartási vízvezetékrendszerek belépési pontjánál és a felhasználási pontokon egyaránt. Új, tea és kávékészítéshez ideális Magnézium-Mg2+ vízszűrő kancsóinkkal, a kávégépek optimalizálására, italautomatákhoz, gőzsütőkhöz kifejlesztett Water+More víztisztító berendezéseinkkel, pult alatti vízszűrőinkkel, ivóvízadagolóinkkal, fordított ozmózisos és UV termékeinkkel a végfelhasználók számára is innovatív és kompakt megoldásokat kínálunk.