BWT Magyarországon

A BWT Hungária Kft. a magyarországi vízkezelés meghatározó szereplője. Az eredetileg magyar családi vállalkozásként indult hazai leánycég a Best Water Technology (BWT) csoport tagja, amely Európa piacvezető vízkezelési technológiával foglalkozó cége: 2354 főt foglalkoztat 74 leány- és társvállalatnál.

A BWT csoport hatékony, energiatakarékos és egyben környezetbarát vízkezelő technológiákat fejleszt. Háztartási és ipari berendezések egyrészét a hazai igények figyelmebevételével a nagykanizsai üzemében gyártják és szerelik össze, a másik részét pedig a BWT Csoporton belül, az európai gyártó-központokból szerezzük be.

A háztartások számára vízlágyító berendezéseket, ivóvíz minőségét javító szűrőket, asztali szűrőkancsókat (víztisztítókat) kínálunk. Emellett a cég természetesen az ipari és kereskedelmi cégek számára is kínál megoldást a vízminőséggel, vízlágyítással kapcsolatos problémákra. A BWT által gyártott készülékeket használják például az ivó- és ásványvíz kezelésekor, a gyógyszeriparban

szükséges nagytisztaságú víz előállításához, valamint az uszodai-, fűtési- és légkondicionáló berendezések vizének előkészítésekor. A sorozatgyártásban előállított, kiforrott termékek széles választéka mellett az egyedi, adott helyre és feladatra szabott berendezések tervezésében és előállításában való tapasztalat lehetőséget nyújt arra, hogy a vízkezelési feladatot mindig partnereink igényeinek megfelelően, a legmagasabb színvonalon oldjuk meg. Az országos szerviz hálozatunk révén a szerviz-szolgáltatás és az alkatrész-utánpótlás folyamatosan biztosított.

 

A BWT Hungária Kft. legfontosabb értékei: stabilitás, tapasztalat és minőség. Egy sikeres nemzetközi cégcsoport tagjaként, az eddig felhalmozott szaktudást új, korszerű megoldásokkal gazdagítjuk, és folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal, még hatékonyabb együttműködéssel járulunk hozzá partnereink sikereihez a jövőben.

BWT Hungária Kft. két telephellyel rendelkezik. Budaörsön, a Budaparkban található meg az értékesítési és szerviz központunk, míg Nagykanizsán a gyártásé a főszerep. 
 

Ügyfélszolgálat

BWT Hungária Kft. elérhetősége