BWT Mg2+ vízszűrő kancsó –
a többszörös díjnyertes

BWT Mg2+ vízszűrő kancsó azért különleges, mert nem csupán szűri és lágyítja a csapvizet, hanem értékes magnéziumot is ad* a vízhez. Így kiteljesedhet a tea, a kávé és más forró italok zamata és aromája.

 

Ez a kiváló innováció elnyerte a "Regional Award for Innovation 2011" díjat, melyet a tudomány, az üzlet, a politika és a média területéről érkezett, vezető, személyiségekből álló zsűri ítélt oda a terméknek. A zsűritagok BWT Mg2+ formulás termékét kiváló jellemzői miatt választották ki. Ezek közé tartoznak – többek között – egyedülálló tulajdonságai, előnyei, környezeti és gazdaságossági hatásai, melyeknek köszönhetően messzemenően kiérdemelte a díjat.

 

Emellett BWT vízszűrő kancsója elnyerte a Kitchen Innovation of the Year 2013 díjat is négy különböző kategóriában. “Az egyedülálló Mg2+ formulás termék funkcionalitásának, innovációjának, dizájnjának és környezetbarát jellemzőinek köszönhetően nyerte meg magának a vásárlókat és az asztali vízszűrők között az átlagon felüli minősítésben részesült.”

*a hozzáadott magnézium mennyisége függ a csapvíz vízkeménységétől.

 

díjátadás a BWT Mg2+ vízszűrő kancsó eredményéért

 

 

BWT Mg2+ vízszűrő kancsó díjnyertes termékünk

 

 

További információk
Vízszűrő kancsók; szűrőbetétek

Kitchen Innovation of the Year 2013

Regional Award for Innovation

BWT webáruház - egyszerű és gyors

BWT SH2OP - webáruház