BWT Rondomat Duo S vízlágyító –
a díjnyertes formatervezés

BWT Rondomat Duo S termékcsaládhoz tartozó, nagy teljesítményű vízlágyító berendezéseket lakó- és ipari ingatlanokban használják. Elsősorban azért, hogy elkerülhető legyen a vízkőlerakódás és a vízellátó rendszereknek, valamint az azokhoz csatlakoztatott készülékeknek és berendezéseknek az a miatt bekövetkező meghibásodása.

Ezért a modern és helytakarékos formatervezésű Rondomat Duo S vízlágyító egyben a legkorszerűbb technológiát is kínálja, maximális biztonsággal és higiéniával párosulva, hogy a vízzel, ezzel az életelixírrel, való napi kapcsolatunk során a jó közérzetünkhöz is hozzájáruljon. A használat mértékén alapuló hatékony üzemeltetési módja a vízlágyító berendezések között kiemelkedő helyet biztosít számára.

 

BWT Rondomat Duo S nagy teljesítményű vízlágyító berendezéscsaládja a termelési javak kategóriában elnyerte a 2011. évi Osztrák Állami Formatervezési Díjat ‘Austrian State Prize for Design 2011’. „A zsűriitagok leginkább az időtlen formatervezést, a helytakarékos felépítést és az erőforrások gazdaságos használatát tartották kiemelkedőnek. Az esztétikus külső is erősíti az élethez elegendhetetlen elem, a víz, fontosságát.”