BWT E1 egykezes higiénia vízszűrő -
Az év terméke 2013-ban

BWT E1 egykezes vízszűrője minden eddiginél egyszerűbben és biztonságosabban állítja elő a tiszta ivóvizet. Egyrészt megóvja a készülékeinket a vezetékes vízben levő lebegő szennyeződésektől (homok, rozsda, vízkő darabkák), másrészt valami újat is nyújt, hiszen a szűrőegység – higiénikus – cseréje mindössze pár másodpercet vesz igénybe és még műszaki ismeretek sem szükségesek hozzá : 

 

A cseréhez oldja ki a vízellátást mindkét irányban elzáró szerkezetet. Emelje meg a kart, hogy a szűrőbetétet automatikusan kidobja.

 

Illessze be az új szűrőbetétet, zárja le a kart és már kész is.  

 

A termék elnyerte a ‘Product of the Year 2013’ minőségi díjat. Kiváló műszaki jellemzői mind a négy kategóriában – azaz innováció, kiváló minőség, felhasználóbarát jellemzők és funkcionaliítás – megnyerték maguknak a zsűritagok szavazatát. 

 

A zsűri a döntését így indokolta: „BWT E1 HWS egykezes vízszűrője a vízellátás elzárásának egyszerű módjával és a szűrőbetét mindössze pár másodpercet igénybe vevő cseréjével tűnik ki. A világsikernek számító vízszűrők skálája a higiénikus szűrőbetét-csere folytán lehetővé teszi, hogy a vízzel közvetlenül érintkező alkatrészeket nem kell megérinteni. A kiváló minőségű anyagok és kivitelezési mód a BWT márka minőségi imázsát erősítik.”