BWT AQA perla Delux –
az év terméke 2012-ben

BWT AQA perla vízlágyító család berendezései kényeztetően lágy BWT vizet biztosítanak otthona minden szegletében és egyben innovatív megoldást nyújtanak a vízkő elleni küzdelemben. A vízlágyító készülék megóvja a zuhanyzót, minden fürdéskor wellness élményt nyújt, végtelenül puhává varázsolja a mosott ruhát, bársonyossá teszi bőrét, selymesen ragyogóvá haját és segítségével a fürdőszobai szerelvényei megszabadulhatnak a makacs vízkőtől.

 

Emellett megóvja a teljes vezetékrendszert a vízkőlerakódásoktól, valamint meghosszabbítja a háztartási gépek hasznos élettartamát. A költséges javítások számát minimálisra csökkenti és jelentősen mérséklődnek a fűtési és energiaköltségek is.A család csúcskategóriás tagja, a BWT AQA perla Delux 2012-ben elnyerte a  ‘Product of the Year 2012’ díjat. A zsűrit a minőség, a dizájn, a funkcionalitás és a környezetbarát jellemzők kategóriákban nyerte meg magának.

A zsűritagok véleménye szerint: „A vízlágyítás folytán a selymesen lágy víz rendkívül hatékonyan képes meghosszabbítani a csőrendszer és az ahhoz csatlakozó szerelvények és készülékek élettartamát. Az AQA Perla Delux vízlágyító berendezés működtetése is egyszerű és könnyű, mivel csupán a helyi vezetékes ivóvíz keménységi fokát és a kívánt kevert víz keménységét kell beírni."