Mit jelent a BWT-nél dolgozni?

Merüljön el a víz világában és indítsa útjára karrierjét egy új és izgalmas irányban! 

 

A világvezető víztechnikai cégcsoportjának számító BWT-nél mindenki egy közös cél elérésére törekszik. Munkánkat mindennap a cég érdekeit szem előtt tartva lelkesedéssel, elkötelezetten és felelősségteljesen végezzük.

Nemzetközi téren a gazdaság számos különféle és izgalmas szektorában tevékenykedünk, miközben közös törekvésünk az innovatív víztechnikai megoldások kifejlesztése. Dinamikusan fejlődő, globális vállalatként mindig szem előtt tartjuk azt a fontos szerepet, melyet minden egyes dolgozónk társaságunkon belül betölt. 

 

Megéljük értékeinket!

 

A BWT arra buzdítja Önt is, hogy használja ki egyedi adottságait, fejlessze tehetségét, kreativitását és valósítsa meg törekvéseit. Szeretnénk olyan ösztönző munkahelyi környezetet nyújtani, amely elősegíti az Ön személyes és szakmai fejlődését. Lapos hierarchia szerint felépülő szervezetünk biztosítja minden egyes dolgozó számára a fejlődési lehetőséget és lehetővé teszi számukra, hogy szakmai ismereteikre támaszkodva megbirkózzanak a bonyolult technológiák és feladatok folytán felmerülő kihívásokkal.

 

Alakítsa jövőjét MOST A BWT-nél!

 

Alakítsa jövőjét MOST A BWT-nél!