Szakmai gyakorlatok és trainee programok friss diplomásoknak

Ha csatlakozik hozzánk, elmélyítheti a közép- vagy felsőfokú oktatási intézményben megszerzett tudását és új, gyakorlati, szakmai ismeretekre is szert tehet. Ha érdekli szakmai gyakorlatunk, jelentkezzen a job@bwt.hu internetes címen. 

A képzés ideje alatt:

Vesse bele magát a mi világunkba, a víz világába és nézze meg, hogyan működik Európa vezető víztechnikai vállalkozása!

 

Messzemenően motivált, elkötelezett és képes az önálló munkavégzésre? Szeretné képességeit fejleszteni és módszereken alapuló szakmai ismereteket szerezni, valamint szociális jártasságot elsajátítani? Folyamatosan keresünk sokat ígérő személyiségeket és nagy hangsúlyt helyezünk a felsőoktatási intézmények hallgatóival fenntartott szoros kapcsolatra.

 

Cégünk különböző tevékenységi területein kínálunk részvételt a szakmai gyakorlatok és gyakornoki programok vonatkozásában, s lehetővé tesszük, hogy diplomamunkáját elkészítse. Jelentkezzen nálunk szakmai gyakorlatra, vagy éljen azzal a lehetőséggel, hogy diplomamunkáján dolgozhat, miközben még tanulmányait végzi.

Gyakornoki programok

Gyakornoki programjainkra küldje el jelentkezését a job@bwt.hu internetes címre. Kérjük, jelentkezéséhez csatolja a kísérőlevelet, az önéletrajzot és a szükséges bizonyítványokat.

Magyarországon jelen pillanatban még nem működnek a szakmai gyakorlatok és trainee programok