1
2
3
Víztisztítás konyha & fürdőszobákhoz
Vízkezelés otthona számára

Vízkezelés lakásokhoz, családiházakhoz!

A vízmű a lehető legjobb minőségű ivóvízellátást biztosítja otthonunk számára. Ennek ellenére a homok- és rozsdaszemcsék kerülhetnek be a vízvezetékrendszerbe a csatlakozási pontokon, illetve a karbantartás során. Emellett sok helyen a vízkő kiválás is gondot okoz. A lehetséges következmények a drága javítástól a megnövekedett energiaköltségeken át az eldugult csövekig terjednek, nem beszélve a háztartási berendezésekben, szerelvényekben és a zuhanyrózsában lerakódó vízkőről.

 

A BWT háztartási vízkezelő, vízlágyító termékei otthonunkban a különböző felhasználási területek széles skálájához garantálják a kíváló vízminőséget: a zuhanyzáshoz és kádfürdőhöz extra élvezetet nyújtó selymesen lágy BWT víztől a tiszta, ásványi anyagokban gazdag csapvízen át a vízkő és korrózió elleni tökéletes védelemig. A BWT szabadalmazott vízszűrő, vízlágyító és vízkőmentesítő berendezései, a fűtési rendszerek védelmére szolgáló készülékek és vegyszerek együttesen kiváló védelmet nyújtanak a vízvezetékrendszereinek, napkollektorainak, fűtési- és háztartási berendezéseinek számára.

 

Konyhai ivóvízszűrő berendezések révén Ön is (v)íz-szakértővé válhat: a közönséges csapvizet kiváló minőségű ivóvízzé varázsolharja otthonában, mert eltávolítják az illat- és ízrontó anyagokat (pl. klór) és színezőanyagokat (pl. talajrészecskék) a vízből. A BWT trendi fürdőszobai termékei egy pillanat alatt szükségtelenné teszik a zuhanykabinok, szaniterek, szerelvények és csempék fáradságos súrolását és sikálását, méghozzá vegyszerek használata nélkül.

 

Több mint 20 éves vízkezelői tapasztalattal és több ezer telepített vízlágyító, vízszűrő berendezéssel a hátunk mögött, széles termékpalettánkkal megfelelő partner vagyunk minden ügyfél számára - legyen az háztulajdonos, építész, tervezőmérnök, önkormányzat, vagy a szállodaipar. A rendszer megrendelésétől fogva szakembereink csapata megbízható partnerként mindig a vevő rendelkezésére áll. Vízkezelő rendszereink biztonságos és higiénikus vizet biztosítanak családi háza, lakása számára.

Otthonában keres megfelelő megoldást a vízkő ellene?

A megfelelő vízlágyító berendezés kiválasztásához, kérjük, töltse ki online adatlapunkat az alábbi linkre kattintva: 

Lágyító az Ön igényeire szabva!

 

Műszaki segítségre van szüksége?

Hívja ingyenesen hívható zöld számunkat: 06 80 205-299

 

Kereskedelmi partnert vagy kivitelezőt keres?

 

Találja meg az Önhöz legközelebb eső BWT AQAMester szakemberünket vagy BWT AQApont-ot, ahol szaktanácsadással, termékinformációkkal, személyre szabott BWT megoldásokkal és ötletekkel várjuk.


BWT AQAMESTER kereső


Üzembe helyezés

 

A BWT által forgalmazott vízlágyító berendezések esetében a garancia feltétele a szakember általi üzembe helyezés, amelyek költsége a vásárlót terheli, azokat a vételár nem tartalmazza.

Részletek