Új BWT-családtag: Pötyi Marsupilami, a rája

3.6.2016 9:00   Budapest

Küldetésünk, hogy lehető magasabb szintű biztonságot, higiéniát és egészséget nyújtsuk a víz - az életelixír - mindennapos használata során, mert hiszünk benne, hogy ez mindenkinek jár. Ez alól az állatok sem kivételek.

Ezért döntöttünk úgy, hogy egy vízlágyító berendezés adományozásával tesszük kellemesebbé és jobbá a Fővárosi Állat- és Növénykertben, a „varázshegyi” akváriumban élő állatok életét.

„Az adományozás nemes gesztusa sok emberhez eljuttatja az üzenetet: mindenkinek lehetősége van arra, kifejezze felelősségét a környezete, a társadalom, vagy szélesebb értelemben az egész élővilág iránt. Elismerve a BWT ezen törekvését, Pötyi örökbefogadójának, ezüst fokozatú támogatójának ismerjük el a céget, és az állatkerti „nevelőszülők” családjába fogadjuk őket.” – nyilatkozta Montskó Éva, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért kuratóriumi elnöke.

Mi örömmel fogadjuk Pötyi Marsupilamit a családunkba, és ezzel együtt bíztatunk mindenkit, hogy gondolja végig, milyen lehetőségei vannak jobbá, és szebbé tenni a környezetünket, közös élőhelyünket, a bolygónkat.