A BWT 2014-ben is a díjazottak között!

2013 után 2014-ben is átvehette a BWT a Business Superbrands díjat

23.7.2014 10:00   budapest
Idén hetedik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság döntése alapján cégünket, a BWT Hungária Kft-t érdemesnek találták arra, hogy 2013-as év után 2014-ben is elnyerjük a Business Superbrands elismerést.

A Superbrands minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére így a bizottság értékelése 2014-ben is kiegészült a GfK Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertség és kedveltség kutatással. Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

Hisszük, hogy a minősítés, amelyet a BWT márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához a vízkezelés terén. A díj olyan pozitív visszajelzés BWT márkánkról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

A BWT márkáról

A BWT márka 1990 óta létezik, ugyanis ekkor vásárolta ki a management a vízkezelés üzletágat a Benckiser vállalatból. A BWT a BEST WATER TECHNOLOGY rövidítése, magyarul így foglalható össze a vállalat küldetése: vízkezelés felelősséggel.

A BWT márka sikerének titka főként a folyamatos magas minőségben rejlik. Berendezéseik nagy része Nyugat-Európából, az anyacég gyártósorairól kerül ki, másik része a nagykanizsai gyártó-és összeszerelő csarnokban készül. Nagymértékben hozzájárul a sikerhez az a tény is, hogy a BWT Hungária Kft. a BWT Csoport tagja, így a termékek, prospektusok megjelenése az Európai Unió egész területén összhangban van.

Vezető vízkezelési technológiáikkal számos díjat nyertek: A BWT Quick and Clean környezetbarát szűrő (mely a zuhanykabinokat segít megóvni a vízkőtől) idén nyerte el a „Golden Award –Best of the Best” díjat a Háztartás Tisztítás kategóriában. Az AQA Perla vízlágyítót a nemzetközileg elismert Plus X díjjal illették, mely az egyik legkitüntetőbb innovációs díj. A BWT Mg2+ technológiával ellátott szűrőkancsónkat tavaly „Az év konyhai innovációjának” választották a fogyasztók az „Initiative LifeCare” keretében.

A BWT márkanév minőséget képvisel. Termékeiket olyan nagy cégek választották, mint a Suzuki magyarországi gyára vagy a Richter Gedeon gyógyszergyár. Nagyon nehezen található ma már olyan település az országban, ahol nem üzemel valamilyen BWT vízkezelő berendezés.

BWT Oklevél