Pretty in Pink

BWT partneri megállapodást kötött a Sahara Force India csapatával

20.3.2017 9:00   Budapest

A BWT, Európa vezető víztechnológiai vállalata, vadonatúj külsőt kölcsönzött a Sahara For-ce India csapatának. A Formula 1 2017-es szezonjában a VJM10-es autómodellek pink, magenta és ezüst színekben állnak rajthoz, amely a márka mellett kifejezi a BWT és a Sahara Force India közötti hosszú távra szóló együttműködését. A rendhagyó színekben pom-pázó autók a szezon első futamán Melbourne-ben, az Ausztrál Nagydíjon debütálnak.

A Sahara Force Indiával kötött megállapodásnak köszönhetően a BWT először jelenik meg a F1 világában, amellyel szeretné felhívni a figyelmet vízkezelő megoldásaira, így például a Magnesium Mineralizer vízszűrő technológiájára. A szokatlan szín nem csak az autókon, de a versenyzők öltözékén is megjelenik, Sergio Perez és Esteban Ocon ugyanis rózsaszín BWT-s bukósisakokat viselik harmonizálva az autó cseppet sem hétköznapi meg-jelenésével.

„A BWT Formula 1-es jelenléte fontos hír, és 10 éves történelmünk egyik legmeghatározóbb együttműködési megállapodása. Számunkra ugyanis kifejezi, csapatunk milyen messzire jutott az indulása óta, milyen nagyszerű eredményeket ért el - és egyúttal téli reklámkampányunk méltó lezárása. 2017-ben a csapat autói élénk színt öltenek, és frappáns hátsó elemet kapnak. Az éles színváltás jól szimbolizálja az új partneri viszony szilárdságát és elköteleződésünket a BWT iránt” – nyilatkozta Dr. Vijay Mallya, a Sahara Force India csapat vezetője és ügyvezetője.

„Együttműködésünk a Sahara Force Indiával a márkastratégiánk fontos része, amelynek célja, hogy világszerte minél többen megismerjék vízkezelési megoldásainkat. A Formula 1 a technológiai sportok prémium ligája, akárcsak a BWT a vízkezelés területén. Szenvedéllyel dolgozunk minden nap azon, hogy berendezéseinkkel hozzájáruljunk, hogy Ön kiváló minőségű vizet - az élet elixírét – biztosíthassa a mindennapjaihoz. Emellett folyamatosan fejlesszük a legújabb technológiákat, megfelelve a legszigorúbb minőségi, higiéniai és biztonsági feltételeknek, elvárásoknak." – tette hozzá Andreas Weissenbacher, a BWT Group vezérigazgatója (CEO).

A Sahara Force Indiáról
A 10 éves csapat a sportág igazi sikertörténete. Silverstone csapata évről évre küzdötte fel magát, a 2016-os szezont pedig az előkelő 4. helyen zárta a Formula 1 Bajnokságban. Az eredményes futamoknak, a partnerek bővülő körének és a világklasszis pilótáknak köszön-hetően, mint Sergio Perez, világszerte népszerűvé vált. A feltörekvő tehetség, Esteban Ocon rajthoz állása és Perezzel való együttműködése a 2017-es Formula 1 idényben sok meglepetést tartogat majd, illetve lehetőséget ad arra, hogy a csapat újult erővel folytassa sikeres szereplését 2017-ben is. További információ: www.forceindiaf1.com

A BWT-ről
A Best Water Technology cégcsoport Európa vezető víztechnológiai vállalata. 3300 munka-társa világszerte ajánl olyan egyedülállóan innovatív, megbízható, magas minőségű és környezetbarát vízkezelő megoldásokat nem csak a háztartások, de ipari létesítmények és ágazatok, valamint szállodák, és éttermek számára, amelyek a legszigorúbb minőségi és higiéniai sztenderdeknek is megfelelnek. Így téve kényelmesebbé, biztonságosabbá a mindnapjainkat a vízzel – az élet elixírével - való érintkezés során. A BWT modern vízkeze-lő, víztisztító berendezéseket és szolgáltatásokat kínál ivóvíz-kezelésben, gyógyszeripari, uszodai, fűtő-, hűtővíz, légkondicionáló, gőzkazánok pótvíz előállításában. A vállalat Kutatás-Fejlesztési részlege csúcstechnológiai módszerekkel, a legújabb eljárásokkal és alkatrészekkel fejleszt környezetbarát és költséghatékony termékeket. A BWT munkája során a legfontosabb célkitűzésének azt tartja, hogy termékei energiatakarékosak legyenek, így járulva hozzá a Kék Bolygónk forrásaink megkíméléséhez. További információ a termékekről: www.bwtviz.hu