Elismerés a BWT munkájáért a vízkezelés terén

Business Superbrands díjas lett a BWT márkanév Magyarországon

3.10.2013 14:00   Budapest

A BWT márkanév Business Superbrands Díjas

lett 2013-ban!

Idén hatodik alkalommal ült össze a 16 tagból álló Superbrands magyarországi bizottsága, hogy eldöntsék, mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands végjegyet. A bizottság 3000 cég közül választotta ki a BWT Hungária Kft.-t és találták érdemesnek arra, hogy elnyerje a Business Superbrands 2013 elismerést. A díjat odaítélő  bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a BWT márka eddigi sikerességét és  hitelességét.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A bizottság elé kerülő lista a Dun&Bradstreet adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével jött létre. A 3000 jelöltet tartalmazó listában olyan márkák/cégek vannak, amelyek egyaránt a legnagyobb nyereségű hazai cégek csakúgy, mint – az egyes szektorok
iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – kisebb vállalkozások, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak.
Közel húsz évvel ezelőtt marketinggel és kommunikációval foglalkozó szaktekintélyek indították útjára a Superbrands programot Nagy-Britanniában. A cél kettős volt: a kiemelkedő márkák reflektorfénybe állítása, valamint követendő példák felmutatása. A világ minden részén ismertté vált, ma már 5 földrész közel 90 országában jelent különleges minősítést a Superbrands cím. Valamennyi országban kiemelt szerep és felelősség hárul a zsűrire, ezért kizárólag magasan elismert notabilitások kerülhetnek be a bizottságba.

BWT Hungária Kft.

A BWT Hungária Kft. a magyarországi vízkezelés piacvezetője, háztartási és ipari berendezéseket gyárt és szerel össze nagykanizsai üzemében. A háztartások számára az ivóvíz minőségét javító szűrőket, asztali kancsókat,
vízlágyító berendezéseket kínál. A cég által gyártott készülékeket használják például az ivó- és ásványvíz kezelésekor, a gyógyszeriparban szükséges nagytisztaságú víz előállításához, valamint az uszodai-, fűtési- és
légkondicionáló berendezések vizének előkészítésekor. Az eredetileg magyar családi vállalkozásként indult hazai leánycég a Best Water Technology (BWT) csoport tagja, amely Európa piacvezető vízkezelési technológiával foglalkozó cége: 2354 főt foglalkoztat 74 leány- és társvállalatnál. A BWT csoport hatékony, energiatakarékos és egyben környezetbarát vízkezelő technológiákat fejleszt. www.bwt.hu