Az év vállalkozása a BWT - kitüntetés

9.5.2016 11:00   Nagykanizsa

Az "év vállalkozása" díjat kapott a BWT Hungária Kft., Európa vezető víztechnológiai csoportjának magyarországi képviselője. A kitüntetéssel a nagykanizsai telephelyet jutalmazta a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara. Az elismerést 2016. május 6-án vette át Petró Gyula, cég ügyvezető igazgatója. A BWT nagykanizsai telephelyén összeszerelő műhely működik, az ipari partnerek számára készítenek vízkezelő berendezéseket.

A BWT Hungária Kft. Nagykanizsán, a „haza vízkezelés bölcsőjében” működő telephelye kapott Az év vállalkozása díjat, amelyet a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésén vett át Petró Gyula ügyvezető igazgató. A cég 2008-ban egyesült az eredetileg nagykanizsai székhelyű CWG Hungary Kft - vel, amely családi vállalkozásból nőtte ki magát.

A telephelyen többek között gyógyszeripari berendezésekhez gyártanak vízkezelő készülékeket, a BWT Pharmával együttműködve, de saját testvércégeik számára is exportálnak. Így a hazai területen gyártott berendezések német, osztrák, svájci, távol keleti és dél amerikai piacon is megjelennek. Ahogyan a cég számára minden területen, így ezen a telephelyen és ezeknél a feladatoknál is kiemelten fontos a magas minőség, a fokozott higiénia. A BWT Hungária célja, hogy a lehető magasabb szintű biztonságot, higiéniát és egészséget nyújtsák a víz mindennapos használata során, innovatív, gazdaságos és környezetbarát vízkezelési technológiáink segítségével, a háztartásokban használható vízszűrőkön át, az ipari létesítményekbe beépített vízkezelő berendezésekig.

Petró Gyula elmondta, neki személy szerint, de a teljes cég számára is fontos elismerés a díj, ami magyar szakemberi tudása, tapasztalata és cégcsoportra jellemző innováció sikeres ötvözésének eredménye.

Díjátadón készül fotó:

A BWT nagykanizsai telephelyén többek között gyógyszeripari berendezésekhez gyártanak vízkezelő készülékeket, a BWT Pharmával együttműködve.