Alap információk és adatok

Európa első számú vízkezelő vállalata

Az 1990-ben alapított Best Water Technology csoport ma Európa piacvezető víztechnológiai vállalata. Körülbelül 2700 alkalmazottunk dolgozik azért, hogy a háztartások, az ipar, a kereskedelem, a szállodák és közösségek számára innovatív, gazdaságios és környezetkímélő vízkezelési technológiákat, a lehető magasabb szintű biztonságot, higiéniát és egészséget nyújhassuk a víz mindennapos használata során.

A BWT modern vízkezelő rendszereket és szolgáltatásokat kínál az ivóvíz, a gyógyszeripari és technológiai víz, a fűtővíz, a kazántápvíz, a hűtővíz, a légkondicionáló víz és a medencevíz kezelésére. A kutatás-fejlesztés területén dolgozó alkalmazottaink a legmodernebb módszereket alkalmazzák az új folyamatok és anyagok fejlesztéséhez, hogy környezetbarát, gazdaságos termékeket alkossanak. Nagyon fontos szempont a termékek energiafogyasztásának csökkentése, és ezáltal a CO2 kibocsátás minimalizálása.